KKTC'de konser verdiği esnada fenalaşan ve hastaneye kaldırılan usta sanatçı Volkan Konak hayatını kaybetmişti. Volkan Konak'ın vasiyeti de ceviz ağacının altına, babasının yanına defnedilmekti. Usta sanatçının vasiyeti yerine getirildi ve ceviz ağacının altına, babasının yanına defnedildi. Usta sanatçıya Allah'tan rahmet; sevenlerine, yakınlarına ve hayranlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Kaynak: Solcu Gazete X hesabı.
Ünlü sanatçı Volkan Konak, KKTC’de verdiği konser sırasında aniden fenalaştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Konak, 58 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin yıllar önce açıkladığı vasiyeti de vefatının ardından ortaya çıktı.
Ünlü sanatçı Volkan Konak, KKTC’de verdiği konser sırasında aniden fenalaştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Konak, 58 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin yıllar önce açıkladığı vasiyeti de vefatının ardından ortaya çıktı.
Bu Trabzon'u ne kadar sevdiğini pekiştirme amacı ile denildi. Başka bir konserde açıklıyor zaten, beni Trabzon'un üstüne döksünler demiştim falan benim gideceğim yer zaten belli babamın kabrinin yanı diyor.