Volkswagen golf alınır mı?

GSFBJK

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4
PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu araç alınır mı sizce? Pazarlık yaptım bir milyona veriyor adam. 56 bin Km'de bana güzel geldi sizce alınır mı? Bütçe bir milyon, sadece alman ve Japon araba bakıyorum.
Hocam eğer ki orada yazdığının haricinde bir şey çıkmazsa tabiki alınır. Kasası duruşu mükemmel fakat yine de galeri eline düşmüş araba tercih etmem çok kar koyup satmaya çalışıyorlar.

Renkli cam, spoiler, düşük jant. Tam bir apaçi arabası. Hız yapmak, trafikte makas atmak gibi bilimum işlerde kullanılmış olduğunu düşünmekteyim. Çok sağlam bir expertiz yaptırmanızı tavsiye ederim.

Bu araç alınır mı sizce? Pazarlık yaptım bir milyona veriyor adam. 56 bin Km'de bana güzel geldi sizce alınır mı? Bütçe bir milyon, sadece alman ve Japon araba bakıyorum.
Alınır güzel arabadır fakat 1.0 e TSİ ve life paket. Aslında 1.0 da alınabilir torkları genellikle yüksek olur bu motorların benzinli olmasıda güzel. Life paket olması biraz üzdü gibi.

Alınır güzel arabadır fakat 1.0 e TSİ ve life paket. Aslında 1.0 da alınabilir torkları genellikle yüksek olur bu motorların benzinli olmasıda güzel. Life paket olması biraz üzdü gibi.
Gitmiyor diye zorladıkça küçük motor da olsa çok yakacak. Yetmezmiş gibi otomatik araba bu sebeple de ekstra yakacak.

Benim mesajımı neden beğenmediniz?
Bir galericiye körü körüne inanıp almamalı. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.

Gitmiyor diye zorlayacak bir şey yok. 110 beygir motor günlük kullanıcıya gani gani yeter. Vergisi düşük, çekişi 1.6 atmosferiklerden daha iyi hissettirecek bir motor. DSG de var. Çekiş konusunda sıkıntı yaşatmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı