Çözüldü Volktyson Türkçe yamaları güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thomas Shelby00

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi bazı oyunlarda Türkçe çeviri yok ve volktyson sağ olsun lazım olan her oyuna çeviri yapmış ellerine emeklerine sağlık. Yamaları EXE olarak yaptığı için lisanstan dolayı virüs uyarısı veriyor demiş. Bu konulardan hiç anlamadığım için konu açmak istedim. Benim gibi virüs vardır deyip de indirmeyen cok kisi vardır diye düşünüyorum. Setuplarımız şifresiz anlayan birisi açıp bakabilir dediği setupu açıp bakan birisi oldu mu volktyson yamaları güvenilir mi? Kesin bir cevap bulsak ta tüm Türkçe yama arayanlar bir rahatlasa.

Çözüm
@Thomas Shelby00 False positive, güvenilir yani. Bu oyunu oynamıştım ve sevdiğimi söyleyebilirim. Bir de bu oyuna Türkçe yamayı büyük ihtimalle ben de Calypso çevirinkini yüklemiştim. Başka yama var mıydı bilmiyorum.
Calypso çeviriyi kastediyorsunuz sanırsam, kullanmışlığım var. Her zaman kullanmadan önce bir VirüsTotal de taratırdım ve kullandıktan sonra da tam tarama yapardım. Daha bir şey çıkmadı, soruna denk gelmedim. Ama bu çeviriden ziyade çoğu oyunun başka çevirilerin yamaları da var. Forumlarda, kendi sitelerinde vs. Biraz araştırıp bakabilirsiniz istediğiniz oyun için. Bulamazsanız bu yamalara bakabilirsiniz, bana göre Calypso çeviri daha geride.

Calypso çeviriyi kastediyorsunuz sanırsam, kullanmışlığım var. Her zaman kullanmadan önce bir VirusTotal'de taratırdım ve kullandıktan sonra da tam tarama yapardım. Daha bir şey çıkmadı, soruna denk gelmedim. Ama bu çeviriden ziyade çoğu oyunun başka çevirilerin yamaları da var. Forumlarda, kendi sitelerinde vs. biraz araştırıp bakabilirsiniz istediğiniz oyun için. Bulamazsanız bu yamalara bakabilirsiniz, bana göre Calypso çeviri daha geride.

Marvel guardians of the Galaxy oynayasım geldi yamayı indirdim açarken Windows uyarı veriyor Kaspersky EXE'yi tarayınca temiz diyor VirusTotal'de 2 3 yazılım virüs buluyor cok ta anlamadıgım için neye güveneceğini sasiriyor insan cok ta önemli bir oyun değil yani.
virustotal

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı