Volmgr hatası neden olur?

alonewriter

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4733 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 DVI, HDMI mATX Anakart
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray (Dark Freezer X96 90mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96)
RAM 2X 8 GB 16 GB 3600 MHZ RAM
MSI RX 6700 XT OC MESH 12 GB
PSU COOLER MASTER MWE 650 W 80+
WİN 11 SON SÜRÜM.
Meslek
yazar
RAM
16 3200 XMP aktif Dual
SSD veya HDD modeli
PNY CS3140 1 TB M.2 SSD
Ekran kartı
msı 6700 xt dual oc gaming
Anakart
gigabyte b 550 ds3h rev 4
İşlemci
ryzen 5 5600
Birkaç haftadır bu şekilde garip hatalar alıyorum tarayıcı açıkken gerçekleşiyor son aldığım hatalar için yardım edebilir misiniz?

İşte Debug dosyam.

Uyguladığım çözümler XMP kapatmak, MPO kapatmak, TDR değiştirmek, DDU ile GPU driver tekrar kurmak, DISM Online ile repairler, SFC komutu, Windows ISO'su ile repair.

Windows, BIOS, chipset AMD GPU her şey güncel.

Dosya Ekleri

• Yeni Metin Belgesi.txt
    15 KB · Görüntüleme: 15
  • aaxx.png
    aaxx.png
    423,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, epey de uğraşmışsınız çözüm amacıyla. Sorun devam ediyor mu, çözebildiniz mi? Ben de Volmgr.sys hatasıyla uğraşıyorum, çözebildiyseniz çözümü paylaşırsanız sevinirim. Bu sırada eğer çözersem ben de buraya ekleyeceğim.

ramlerini test etmeyi denedin mi
Merhaba hocam, epey de uğraşmışsınız çözüm amacıyla. Sorun devam ediyor mu, çözebildiniz mi? Ben de Volmgr.sys hatasıyla uğraşıyorum, çözebildiyseniz çözümü paylaşırsanız sevinirim. Bu sırada eğer çözersem ben de buraya ekleyeceğim.

ramlerini test etmeyi denedin mi
Hocam Windows'un kendi troubleshooterı ile test ettim sorunsuz çıktı. Tabii Memtest86 ile test etmek istedim ancak işin çetrefilli kısmı orada başlıyor biraz. USB diske yazarken belli bir seviyeden sonra yine mavi ekranla karşılaşıyorum. Minidump dosyalarından yaptığım çıkarımlarla bunun HDD/SSD kaynaklı bir problem olabileceğini de düşünüyordum fakat az önce anakartta ekran kartı slotunun pin kilidinin olduğu yerde uzunca yanıp kısa sönüp tekrar yanan bir sarı ışık da fark ettim. Tam bir sonuca varamadım maalesef hâlâ.

Hocam merhaba sorunsuz memtest gerçekleştirdim. Ekran kartının slot kilidinin oradaki sarı ışığa birçok yerde kozmetik dediklerini okuyorum. Yüksek ihtimalle depolama sürücülerimden birinde arıza var gibi görünüyor. Sürücülere tarama, birleştirme yaptığımda %0 parçalanma ve hata göründü o da kafamı kurcalıyor. Akşam başına geçtiğimde bir de slotlarını pinlerini kontrol edeceğim bir gevşeklik de oluşuyor olabilir belki. Umarım öyledir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı