oblivist Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Merhaba Volta SE-03 almak istiyorum fakat ehliyet gerektiriyor mu? Bazı yerler gerektirmedigini söylemiş fakat bazı kullananlarda plaka gördüm.
Merhaba Volta SE-03 almak istiyorum fakat ehliyet gerektiriyor mu? Bazı yerler gerektirmedigini söylemiş fakat bazı kullananlarda plaka gördüm.
ahmetironn Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 oblivist dedi: Merhaba Volta SE-03 almak istiyorum fakat ehliyet gerektiriyor mu? Bazı yerler gerektirmedigini söylemiş fakat bazı kullananlarda plaka gördüm. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende bu durumun mağduruyum ve aldıktan sonra öğrendim, 250Watt ve üstü tüm elektrikli taşıtlar ehliyet gerektiriyor. oblivist dedi: Merhaba Volta SE-03 almak istiyorum fakat ehliyet gerektiriyor mu? Bazı yerler gerektirmedigini söylemiş fakat bazı kullananlarda plaka gördüm. Genişletmek için tıkla... Ama bu paraya alınacak çok daha iyi seçenekler var bilmenizi isterim.
oblivist dedi: Merhaba Volta SE-03 almak istiyorum fakat ehliyet gerektiriyor mu? Bazı yerler gerektirmedigini söylemiş fakat bazı kullananlarda plaka gördüm. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende bu durumun mağduruyum ve aldıktan sonra öğrendim, 250Watt ve üstü tüm elektrikli taşıtlar ehliyet gerektiriyor. oblivist dedi: Merhaba Volta SE-03 almak istiyorum fakat ehliyet gerektiriyor mu? Bazı yerler gerektirmedigini söylemiş fakat bazı kullananlarda plaka gördüm. Genişletmek için tıkla... Ama bu paraya alınacak çok daha iyi seçenekler var bilmenizi isterim.
oblivist Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 ahmetironn dedi: Maalesef bende bu durumun mağduruyum ve aldıktan sonra öğrendim, 250watt ve üstü tüm elektrikli taşıtlar ehliyet gerektiriyor. Ama bu paraya alınacak çok daha iyi seçenekler var bilmenizi isterim. Genişletmek için tıkla... Evet haklisiniz ehliyetsiz kullanabilecegim başka bir şey var mi önerebileceginiz.
ahmetironn dedi: Maalesef bende bu durumun mağduruyum ve aldıktan sonra öğrendim, 250watt ve üstü tüm elektrikli taşıtlar ehliyet gerektiriyor. Ama bu paraya alınacak çok daha iyi seçenekler var bilmenizi isterim. Genişletmek için tıkla... Evet haklisiniz ehliyetsiz kullanabilecegim başka bir şey var mi önerebileceginiz.
ahmetironn Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 oblivist dedi: Evet haklisiniz ehliyetsiz kullanabilecegim başka bir şey var mi önerebileceginiz. Genişletmek için tıkla... Daha yeni A101'e gelmişti Volta ama çok tehlikeli korna ayna hiçbir şey yok yine de gönül rahatlığıyla istediğiniz yerde sürebilirsiniz ehliyet gerektirmediği için.
oblivist dedi: Evet haklisiniz ehliyetsiz kullanabilecegim başka bir şey var mi önerebileceginiz. Genişletmek için tıkla... Daha yeni A101'e gelmişti Volta ama çok tehlikeli korna ayna hiçbir şey yok yine de gönül rahatlığıyla istediğiniz yerde sürebilirsiniz ehliyet gerektirmediği için.