7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 HakanXD dedi: Hocam bayii 45k ya falan satıyor bütçe varsa Hero dash TVS jupiter gibi motorlara bakılabilir Volta ile olacak iş değil. Tabii ki de bütçe meselesi 50k falansa alınabilir https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-125cc-vade-farksiz-8-taksit-1222796648/detay Genişletmek için tıkla... Ama burası da Karabük'te hocam ben Karabük'te oturmuyorum ve bir motor için Karabük'e gitmeye fırsat bulamam.
HakanXD dedi: Hocam bayii 45k ya falan satıyor bütçe varsa Hero dash TVS jupiter gibi motorlara bakılabilir Volta ile olacak iş değil. Tabii ki de bütçe meselesi 50k falansa alınabilir https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-125cc-vade-farksiz-8-taksit-1222796648/detay Genişletmek için tıkla... Ama burası da Karabük'te hocam ben Karabük'te oturmuyorum ve bir motor için Karabük'e gitmeye fırsat bulamam.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.290 Çözümler 45 Yer Bursa 13 Nisan 2025 #12 7beni1kedy dedi: Ama burası da Karabük'te hocam ben Karabük'te oturmuyorum ve bir motor için Karabük'e gitmeye fırsat bulamam. Genişletmek için tıkla... Bu ilanı almak zorunda değilsiniz Trendyol'un mağazalara uyguladığı yüksek komisyon sebebi ile ürün bu fiyatta kastetmek istediğim buydu.
7beni1kedy dedi: Ama burası da Karabük'te hocam ben Karabük'te oturmuyorum ve bir motor için Karabük'e gitmeye fırsat bulamam. Genişletmek için tıkla... Bu ilanı almak zorunda değilsiniz Trendyol'un mağazalara uyguladığı yüksek komisyon sebebi ile ürün bu fiyatta kastetmek istediğim buydu.
7beni1kedy Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #13 HakanXD dedi: Bu ilanı almak zorunda değilsiniz Trendyol'un mağazalara uyguladığı yüksek komisyon sebebi ile ürün bu fiyatta kastetmek istediğim buydu. Genişletmek için tıkla... Anladım.
HakanXD dedi: Bu ilanı almak zorunda değilsiniz Trendyol'un mağazalara uyguladığı yüksek komisyon sebebi ile ürün bu fiyatta kastetmek istediğim buydu. Genişletmek için tıkla... Anladım.