Volta VS1 alınır mı?

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam dostlar. Ankara'da yasiyorum, iş, oldugum yere 5 kilometre uzaklıkta çarşı içerisinde. Ben de otobus beklemekten sıkıldığım icin 50CC motor dusunuyordum, bunu buldum.
Ankarada dik yerlerde yaşamıyorum, tek tük yokuşlar var fakat o kadar zorlamaz.
Alınır mi? B ehliyetim var, 65 kiloyum. En uygun nereden bulabilirim?

B ehliyeti ile motor kullanmanın şartları değişti, b sınıfı ehliyetle 125 CC altı motor sürebilmek için en az 2 yıllık ehliyete sahip olup kısa bir direksiyon eğitimi ve sınavdan geçmen gerekir. Bunları bilerek al hocam.

Hocam bütçeyi biraz daha açıp 2.el temiz 50CC geçen bir cupda alınabilir. VS1 sıfırı Volta bayilerinde bulunur 40k civarı olması lazım plaka ruhsat çıkartıp binersin. Tek kişi 2 kişi rahat taşıyor menzili bir elektrikliye göre güzel.

Elektrikli olduğu için yağışlı havalarda sürmen riskli olur, bu yüzden bazı günlerde kullanamayacaksın. Bir kış atlattıktan sonra akülerin durumu ne yazık ki pek iyi olmuyor. İlk zamanlardaki çekiş ve menzil performansına bir daha erişemiyorsun. Bu gibi durumlardan dolayı birkaç sene sonra satmak istediğinde zorlanacaksın. Açıkçası görünüşten endişe etmezsen ruhsatta 50cc görünen bir CG alıp motoru 125cc yapmanı tavsiye ederim.

Selam dostlar. Ankara'da yasiyorum, iş, oldugum yere 5 kilometre uzaklıkta çarşı içerisinde. Ben de otobus beklemekten sıkıldığım icin 50CC motor dusunuyordum, bunu buldum.
Ankara'da dik yerlerde yaşamıyorum, tek tük yokuşlar var fakat o kadar zorlamaz.
Alınır mı? B ehliyetim var, 65 kiloyum. En uygun nereden bulabilirim?

Bence hiç bulaşma 50 CC cup scooter tarzı bir ürün çok daha iyi verim alırsın.

B ehliyeti ile motor kullanmanın şartları değişti, b sınıfı ehliyetle 125 CC altı motor sürebilmek için en az 2 yıllık ehliyete sahip olup kısa bir direksiyon eğitimi ve sınavdan geçmen gerekir. Bunları bilerek al hocam.
Hocam benim bildiğim kadarıyla B ehliyeti 50CC sürebilir. 125CC surmek icin de en az 2 yil B ehliyete sahip olman lazim ve ardından dediğiniz gibi ders ile alınıyor. Yanlis miyim?

Hocam bütçeyi biraz daha açıp 2.el temiz 50CC geçen bir cupda alınabilir. VS1 sıfırı Volta bayilerinde bulunur 40k civarı olması lazım plaka ruhsat çıkartıp binersin. Tek kişi 2 kişi rahat taşıyor menzili bir elektrikliye göre güzel.
Hocam amacım aslında bütçeyi cok çıkartmak degil ama değerse çıkarabilirim. VS1'i burda ki bir kac bayiye soracağım insallah ellerinde vardır. Onun haricinde 2 kişi cok sık binmeyiz. Günlük zaten 20 25 kilometre bile yapmam.

Elektrikli olduğu için yağışlı havalarda sürmen riskli olur, bu yüzden bazı günlerde kullanamayacaksın. Bir kış atlattıktan sonra akülerin durumu ne yazık ki pek iyi olmuyor. İlk zamanlardaki çekiş ve menzil performansına bir daha erişemiyorsun. Bu gibi durumlardan dolayı birkaç sene sonra satmak istediğinde zorlanacaksın. Açıkçası görünüşten endişe etmezsen ruhsatta 50cc görünen bir CG alıp motoru 125cc yapmanı tavsiye ederim.
Hocam CGler benlik degil, o konuda eminim. Onun haricinde ankara gibi yağışlı ve soğuk bir yerde dediğiniz gibi tehlikesi var. Fakat en geç muhtemelen altıncı aya kadar kullanırım. Sonrasında araba düşüncem var. Hem soğukta otobus beklemekten de iyidir diye düşünüyorum.

Bence hiç bulaşma 50 CC cup scooter tarzı bir ürün çok daha iyi verim alırsın.
O dediğinize de bakacagim. Tam bilmiyorum, baktıktan sonra etiketlerim hocam.

Bencede 50CC olsun ama motorlu olsun. En azindan sizi rahat taşır hatta arkaniza birini de alirsiniz.
Gercekten oyle. Ayagimi yerden kessin yeter düşüncesindeyim. 40 derece ankara da otobus beklemekten sıkıldım. Onun haricinde tek tük isim olunca gidip halledip gelirim. Tatlı bir yıl geçiririz diye dusunuyodum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı