Z Zer0_X Centipat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Volta VS1 hız sınırı kaldırmanın bir imkanı var mı? Ya da hızını arttırma?
M mertekremx Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #2 Bazı motorla limitör ufak bir soket oluyor koltuğun altında onu çıkarınca limitör devre dışı kalıyor sizde de öyleyse bir bakın. Yazılımla kaldırmak falan biraz sıkıntı olabilir.
Bazı motorla limitör ufak bir soket oluyor koltuğun altında onu çıkarınca limitör devre dışı kalıyor sizde de öyleyse bir bakın. Yazılımla kaldırmak falan biraz sıkıntı olabilir.
Prezious Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 56 21 Ağustos 2023 #3 Zer0_X dedi: Volta VS1 hız sınırı kaldırmanın bir imkanı var mı? Ya da hızını arttırma? Genişletmek için tıkla... Memnun musun motordan? Yokuş performansı nasıl?
Zer0_X dedi: Volta VS1 hız sınırı kaldırmanın bir imkanı var mı? Ya da hızını arttırma? Genişletmek için tıkla... Memnun musun motordan? Yokuş performansı nasıl?
Z Zer0_X Centipat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Prezious dedi: Memnun musun motordan? Yokuş performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Almadım daha almayı düşünüyorum o yüzden sordum.
Prezious dedi: Memnun musun motordan? Yokuş performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Almadım daha almayı düşünüyorum o yüzden sordum.