Volta VSM alınır mı?

Ömer Demirci34

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
Ekran Kartı
Anakart
Ne alacagımda kararsız kaldım, okula 2.5-3 km mesafe var 9 ay gidip geleceğim nasıl bir şey almalıyım Volta VSM biraz yavaş gibi geliyor 25-30 km'h.
Bu fiyata onu alma bak çok daha hızlı bunu al diyeceğiniz bir bunun gibi bir şey varsa gösterir misiniz?
Ama pedallı olmasın. Ne olur yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buna göz at derim.

Bir de bu tarzdakilerde zaten max. 25-30 olur dahası için illegal şekilde yazılım atıyorlar ama ben önermiyorum.

Bütçe ne kadar? Volta Vsm baya çok görüyorum etrafta, f/p ürün sanırım ve yedek parça vs.. açısındanda kullanışlı galiba. Ayrıca bu tarz araçlarda 30 kmyi çok geçmenizi tavsiye etmem zaten, kullanımı zorlaşır.

Benim arkadaşta vardı bayağı güzel bir şeye benziyordu malzeme kalitesi falan.

Buna göz at derim.

Bir de bu tarzdakilerde zaten Max. 25-30 olur dahası için illegal şekilde yazılım atıyorlar ama ben önermiyorum.

Neyazık ki konuyu konu olarak açmışım soru olarak işaretlememişim.

Biraz geç cevap veriyorum ama ilk Volta VSC aldım aşırı memnunsuz kaldım Volta VSC'yi satıp çitayı biraz daha yükseltip Volta VS1 alasım var siz nediyosunuz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-25 231519.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:

Merhaba. 1 senedir aktif olarak VS1 kullanıyorum. Ben motordan memnunum küçük şehirde işimi oldukça görüyor. Bir de plaka ve ehliyet zorunluluğu var hocam bilginize.

Merhaba. 1 senedir aktif olarak VS1 kullanıyorum. Ben motordan memnunum küçük şehirde işimi oldukça görüyor. Bir de plaka ve ehliyet zorunluluğu var hocam bilginize.

Polis kenara çekse beni abi bu güçsüz 249 250 watt ehliyet istemiyor desem olmaz mı arkadaşım var 249 watt elektrikli bisiklet sınıfına giren motor alıp 4000WATT a yükseltti faturada 249 yazıyor bir şey demiyorlar bende 249 watt yazdıramaz mıyım nasıl olacak o polis bir şeyi aratıyor mu bir şey kontrol ediyor mu yoksa A4 kağıdı çıkarıp 1500 yerine 249 yazsam olmaz mı?

Bir de alırken notermi yapılıyor yoksa faturamı ile alınıyor Volta VS1

Son düzenleme:

A101 üzerinden alırsanız zaten plaka talep formu, 1 ay geçici ruhsat bir de yanlış hatırlamıyorsam fatura ile geliyor. Yani çıkartmanız isteğe bağlı değil zorunlu hale gelmiş oluyor.

A101 üzerinden alırsanız zaten plaka talep formu, 1 ay geçici ruhsat bir de yanlış hatırlamıyorsam fatura ile geliyor. Yani çıkartmanız isteğe bağlı değil zorunlu hale gelmiş oluyor.

Sahte fatura yapamaz mıyım ehliyetimyokta 249 watt yazsam faturaya polise göstersem kontrol ediyor mu?

Tek model motolux gogo 2 hız 45 süper alet-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…