Volta vsm için plaka gerekli mi?

Hocam öyle ara yollardan giderseniz sorun çıkmaz bu arada.

Son düzenleme:
Siz var ya kralsınız Allah razı olsun hocam.

Önemli olan o değil yani bu muayene ve tescil işlemleri, yoksa şu anda polisler bu tarz motosikletleri takmıyorlar.
Yani dediğim gibi yaptırmazsanız bile sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Ya şimdi ben tokatta küçük şehirde yaşıyorum öyle sağa sola gitmek için yeterli olmaz mı?

İlk bende öyle aldım motoru çıkartmak kilitlemek zor oluyor diye adamakıllı yokuş çekmiyor arka tekeri de çok kötü anlas marka almıştım. Frenler iyi değil. Fiyatı ne kadar şu an?

İlk bende öyle aldım motoru çıkartmak kilitlemek zor oluyor diye adamakıllı yokuş çekmiyor arka tekeri de çok kötü anlas marka almıştım. Frenler iyi değil. Fiyatı ne kadar şu an?
Hocam 20-25k

Posterde kocamanda olmasa plaka zorunluluğu vardır diyor. Gri 2019 serisinde istemiyordu plaka artık istiyor.

15 bin TL, sizde ehliyet ruhsat veya plaka vb işlemler çıktı mı veya çıkartmazsak cezası var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…