Volta VSX 2025 için UMP Karabeyin alınır mı?

Muhammetbey6484

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar. 2025 model mevcut, çocuk kilidi kapalı sanırım. 3. viteste 30 km/s ile gidiyorum, bazen yetersiz kalıyor. Genelde 2 kişi biniyoruz, toplam ağırlık 100-120 kg, tek bindiğimde 60 kiloyum.

Beyinden önce kafama şu soru takıldı: %30 şarjı kaldığında şarja takıyorum fakat ortalama 5-6 saat sürüyor, normal mi? 4-5 ay oldu alalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj süresi normal. Tam şarj genelde 8 saat civarı sürer zaten. Çocuk kilidi açıktır normalde 37 km/s'ya kadar çıkabiliyor. Karabeyinle ilgili alınır ya da alınmaz diyemem ama artısı hızının artması var evet. Ama eksisi şu 30la gitmesi için tasarlanan bir araç 70le giderse perti çıkar. Bu araç normalde 2 yıl daha ömrü kaldıysa 6-8 aya biter.

Detaylandırdığın için teşekkürler sürüşte gördüğüm Max 31 zaten 30'u geçtikten sonra hız kesiyormuş gibi hissediyorum 220W motor yanma riski falan varmış sanırsam.
Her ay arka fren ve gidon sıktırmaktan sıkıldım her seferinde ücret alınıyor en iyisi stok kullanmak olacak sanırsam.

Evet ben olsam ben de öyle yapardım. Bu hızda bir aracı zorlamaya gerek yok bence. Bu arada aklıma geldi şimdi, karabeyin takınca motor güçleniyor doğal olarak. Karabeyin takıp yokuş performansını arttırabilirsin. Veya 30 yetersiz geldiğinde motoru zorlamadan 40a filan çıkarsın. Çünkü 2024 modeli 37 km/s hız yapıyordu yazılım haliyle. 40 zorlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…