clainn Femtopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Selamlar. DDR4 CL'si ve MHZ'si aynı iki farklı ramin voltaj değeri farklı olursa sorun ortaya çıkar mı ?
Selamlar. DDR4 CL'si ve MHZ'si aynı iki farklı ramin voltaj değeri farklı olursa sorun ortaya çıkar mı ?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 clainn dedi: Selamlar. DDR4 CL'si ve MHZ'si aynı iki farklı ramin voltaj değeri farklı olursa sorun ortaya çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... İstedikleri voltajı verebildiğin sürece sorun olmaz da keşke aynı marka alsaydınız.
clainn dedi: Selamlar. DDR4 CL'si ve MHZ'si aynı iki farklı ramin voltaj değeri farklı olursa sorun ortaya çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... İstedikleri voltajı verebildiğin sürece sorun olmaz da keşke aynı marka alsaydınız.
clainn Femtopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 erengore dedi: İstedikleri voltajı verebildiğin sürece sorun olmaz da keşke aynı marka alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Daha satın almadım bakıyorum RAM'lere. Daha önce alacaktım hata ettim almayıp.
erengore dedi: İstedikleri voltajı verebildiğin sürece sorun olmaz da keşke aynı marka alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Daha satın almadım bakıyorum RAM'lere. Daha önce alacaktım hata ettim almayıp.