Voltaj düşmesi PC'yi etkiler mi?

Frong

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar iyi akşamlar herkese bizim evde voltaj düşmesi var ve bunla ilgili bir konu oluşturdum ve topraklama yoktur dediler ama topraklama evde var. Ben masaüstü PC toplamak istiyorum ama her ışığı açtığımızda voltaj düşüyor ve ben voltaj düşmesi olduğundan bir şey olur diye korkuyorum. Bilgisayar açık iken voltaj düşmesi olsa bir sıkıntı olur mu? Korkmama gerek var mı?

PSU nuz eski ise anlık voltaj değişiminde patlayabilir ağır oyun oynarken PSU nuz pek yeterli değil ise sistem kendine reset atar.

Bizim yapıda 50 senelik topraklama falan hak getire 2 tane akım koruma priz 850W Gold coolzero PSU sharkonun sıkıntısız şu an.

PSU nuz eski ise anlık voltaj değişiminde patlayabilir ağır oyun oynarken PSU nuz pek yeterli değil ise sistem kendine reset atar.

Yani kanka hani anakart a ekran kartına RAM'lere işlemci falan hani pahalı şeylere etki eder mi kaliteli PSU'dan kastınız hangi markalar? 80+ sertifikalı falan mı? Ve onlar ne kadar dayanabilir çünkü bizim her ışık açıp kapatınca oluyor?

Hocam ekran kartını demeyelimde anakarta kısa devre yaptırabilir ekran kartında da chipset arızası veya VRAM arızası verdirebilir.

Bizim yapıda 50 senelik topraklama falan hak getire 2 tane akım koruma priz 850W Gold coolzero PSU sharkonun sıkıntısız şu an.

Sizin voltaj düşmesi nelerde oluyor? Çünkü bizim ki de eski bir topraklama ve her ışık açıp kapamada oluyor.
Hocam ekran kartını demeyelimde anakarta kısa devre yaptırabilir ekran kartında da chipset arızası veya VRAM arızası verdirebilir.

Yani şu an PC toplamasam daha iyi olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…