L Last285 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #1 Evde 2-3 gündür Watt düşüşü var. Bu PSU'ya ya da anakarta falan zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2016
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 2 Ağustos 2016 #2 Zarar verebilir. PSU kalitesine göre, bu tarz olaylara dayanıklılığına göre değişir. Ayrıca mutlaka akım korumalı priz/priz çoklayıcı kullanmanız gerek. İmkanınız varsa UPS de alıp işi garantiye almış olursunuz.
Zarar verebilir. PSU kalitesine göre, bu tarz olaylara dayanıklılığına göre değişir. Ayrıca mutlaka akım korumalı priz/priz çoklayıcı kullanmanız gerek. İmkanınız varsa UPS de alıp işi garantiye almış olursunuz.