Son düzenleyen: Moderatör:
Pek sorun çıkaracağını düşünmüyorum 1M civari cabrio veya premium araçlara bakıyorumKeyif aracıdır. Sürmesi çok keyiflidir. Harcayacak paran varsa alınır. Yoksa farklı arabalar önerebilirim.
Yürütme maliyeti benzin fiyatı vs çok önemli değil parçasınında kolay kolay bozulacağını düşünmüyorumParca bulamazsin, buldugun parcaya servet odersin, bu sefer de onu yapacak usta bulamazsin. Yurutme maliyeti cok yuksek. 850K'ya araba alacaksin bir kaza yasasan bir o kadar daha odemek durumunda kalacaksin. Zengin degilsen Turkiye'de araba almanin ilk sarti her zaman yurutme maliyeti olmalidir.
Ben sizin aldığınızın daha eski kasasına bakıyorum ancak 90k km de bulmanız şaşırttı hayırlı olsun kazasız belasız konfor kalite olarak nasıl ben biraz maliyetlerden korkuyorum baktığım araç 2.5 motor sorun çıkarır vs diyorlarBen aldım, kırmızı renkte olanı. 2011 C70 2.0 dizel. Hayatımın en mantıklı aracı oldu, çok memnunum. Bu paraya bu konfor ve keyif paha biçilemez.
ben geçen ay aldım hayırlı olsun kırmızı renkte olanı 2011 c70 2.0 dizel hayatımın en mantıklı aracı oldu çok memnunum bu paraya bu konfor ve keyif pahabiçilemez şükürler olsun çok mutluyum 90 binde aracım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.