Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 13 Mart 2021 #1 Bu linke bile bile tıkladım, bir şey olur mu?
Çözüm Enes3078 13 Mart 2021 Virüslü değil ama oltalama için sizi birtakım sitelere yönlendirip para çalmak isteyen bir site. VT sonucu aşağıda mevcut. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Virüslü değil ama oltalama için sizi birtakım sitelere yönlendirip para çalmak isteyen bir site. VT sonucu aşağıda mevcut. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
E EmrS Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 EmrS dedi: Benim YouTube kanalıma bir yorum geldi, aynı Von. Today bilmem ne dedi, tıkladım. Site yüklenmeden hemen çıktım. YouTube kanalıma ya da kişisel bilgilerime bir şey olur mu? Bu arada hemen VPN yükledim, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Lütfen Cevap Verin İhtiyacım var Artı 0 Eksi
EmrS dedi: Benim YouTube kanalıma bir yorum geldi, aynı Von. Today bilmem ne dedi, tıkladım. Site yüklenmeden hemen çıktım. YouTube kanalıma ya da kişisel bilgilerime bir şey olur mu? Bu arada hemen VPN yükledim, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Lütfen Cevap Verin İhtiyacım var
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 1 Mayıs 2021 #12 EmrS dedi: Lütfen Cevap Verin İhtiyacım var Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapın, sonuçları burada paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EmrS dedi: Lütfen Cevap Verin İhtiyacım var Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapın, sonuçları burada paylaşabilirsiniz.
E EmrS Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 414605 dedi: Kaspersky ile tarama yapın, sonuçları burada paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 414605 dedi: Kaspersky ile tarama yapın, sonuçları burada paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sorun yok Son düzenleme: 1 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
414605 dedi: Kaspersky ile tarama yapın, sonuçları burada paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 414605 dedi: Kaspersky ile tarama yapın, sonuçları burada paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sorun yok