Vooka T60 alınır mı?

Bu varken alınmaz hocam.

Şu an 3000'de versen bu klavyeden iyisini bulamayacaksın. Bedava bu fiyata. Vergiyle 925 liraya geliyor. Normal fiyatı 3-4k.

Tüm forum aldı sanırım. Kablosuz, 5pin hotswap ve gasket mount bu fiyata. Ayrıca sesi harika.

Sesi şöyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu varken alınmaz hocam.

Şu an 3000'de versen bu klavyeden iyisini bulamayacaksın. Bedava bu fiyata. Vergiyle 925 liraya geliyor. Normal fiyatı 3-4k.

Tüm forum aldı sanırım. Kablosuz, 5pin hotswap ve gasket mount bu fiyata. Ayrıca sesi harika.

Sesi şöyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aldınız mı hocam geldi mi sorunsuz mu

Bu varken alınmaz hocam.

Sesi şöyle:

Bu tuş takımını da eklersen vooka t60 ile aynı oluyor görünümü. ben bu 2 si ile birlikte sipariş verdim.

Bu tuş takımını da eklersen vooka t60 ile aynı oluyor görünümü. ben bu 2 si ile birlikte sipariş verdim.
Bende de var ikisi. İsteyen varsa fotoğraf bırakıyorum:

Aldınız mı hocam geldi mi sorunsuz mu
Aldım geldi evet.

1731351319177.png

Ek keycaps kalitesi iyi ama stok keycapsler daha iyi ses olarak. Alacak olan ona göre alsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı