lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar iki klavyeden hangisi iyidir ve 5 senedir normal klavye kullanıyorum %60 kullanabilsem alisir miyim? Hocam DK61SE yazmisim DK61E olcak
Arkadaşlar iki klavyeden hangisi iyidir ve 5 senedir normal klavye kullanıyorum %60 kullanabilsem alisir miyim? Hocam DK61SE yazmisim DK61E olcak
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Eylül 2023 #2 Ben T68se aldım fazladan yön tuşları olduğu için. 2 haftalık kullanım sonucunda alıştım. Elim "fn" tuşuna gitmeye alıştı.
Ben T68se aldım fazladan yön tuşları olduğu için. 2 haftalık kullanım sonucunda alıştım. Elim "fn" tuşuna gitmeye alıştı.
Vraxoq Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 lusie dedi: Arkadaşlar iki klavyeden hangisi iyidir ve 5 senedir normal klavye kullanıyorum %60 kullanabilsem alisir miyim? Hocam DK61SE yazmisim DK61e olacak. Genişletmek için tıkla... Çok kolay alışırsın küçük olduğu için.
lusie dedi: Arkadaşlar iki klavyeden hangisi iyidir ve 5 senedir normal klavye kullanıyorum %60 kullanabilsem alisir miyim? Hocam DK61SE yazmisim DK61e olacak. Genişletmek için tıkla... Çok kolay alışırsın küçük olduğu için.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 Vraxoq dedi: Çok kolay alışırsın küçük olduğu için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Lee Yubin dedi: Ben T68se aldım fazladan yön tuşları olduğu için. 2 haftalık kullanım sonucunda alıştım. Elim "fn" tuşuna gitmeye alıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Vraxoq dedi: Çok kolay alışırsın küçük olduğu için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Lee Yubin dedi: Ben T68se aldım fazladan yön tuşları olduğu için. 2 haftalık kullanım sonucunda alıştım. Elim "fn" tuşuna gitmeye alıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır