VOOKA Trol Red Switch Pro Mini RGB Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Şeffaf Tuşlu Rgb Led-Usb Tip-c Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hem puding keycaps hem de red switch var fakat bu klavye nasıl bilmiyorum. Sizce alınır mı? Satıcı sanırsam diğer klavyeleri rastgele gönderiyor. Yarısına Full RGB yarısına Rainbow ışıklandırmalı gelmiş.
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Her klavyenin arızası aynı değildir, genelleme yapmak ta doğru değil, klavyene nasıl bakarsan, temiz tutarsan, tuşlara standarta uygun güçlükle basarsan hiçbir klavyenin bozualcağını düşünmüyorum.
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bu tip ucuz markalardan almayın. İçine Outemu'nun en sıkıntılı Switch'lerini koyuyorlar, bozuluyor. 1000₺ fiyata Redragon K617 bulunuyor. Outemu'nun az sıkıntılı Switch'i ile geliyor. Bir inceleyin.
Her klavyenin arızası aynı değildir, genelleme yapmak ta doğru değil, klavyene nasıl bakarsan, temiz tutarsan, tuşlara standarta uygun güçlükle basarsan hiçbir klavyenin bozualcağını düşünmüyorum.
Öğrendim ki bu satıcı aslında satıcı Blic marka Çin menşeili marka basılmış klavye satıyormuş. Ayrıca Trendyol'da 1 ay içinde genelde W ve Sol Shift tuşu bozuluyormuş.