kyrcdk Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki klavye bu ve oyun oynarken F3 le falan bir şeyler yapmaya çalışıyordum sonra bir anda sadece wasd de RGB yanmaya başladı nasıl çözeceğim bunu klavye çalışıyor ama RGB yanmıyor acil. Klavye bilgisayara takıldımı o girişteki beyaz ışıklar hatasız yanıyor hepsinde. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki klavye bu ve oyun oynarken F3 le falan bir şeyler yapmaya çalışıyordum sonra bir anda sadece wasd de RGB yanmaya başladı nasıl çözeceğim bunu klavye çalışıyor ama RGB yanmıyor acil. Klavye bilgisayara takıldımı o girişteki beyaz ışıklar hatasız yanıyor hepsinde.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.307 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 12 Aralık 2024 #2 kyrcdk dedi: VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki klavye bu ve oyun oynarken F3 le falan bir şeyler yapmaya çalışıyordum sonra bir anda sadece wasd de RGB yanmaya başladı nasıl çözeceğim bunu klavye çalışıyor ama RGB yanmıyor acil. Klavye bilgisayara takıldımı o girişteki beyaz ışıklar hatasız yanıyor hepsinde. Genişletmek için tıkla... Renk modunu değiştirin.
kyrcdk dedi: VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki klavye bu ve oyun oynarken F3 le falan bir şeyler yapmaya çalışıyordum sonra bir anda sadece wasd de RGB yanmaya başladı nasıl çözeceğim bunu klavye çalışıyor ama RGB yanmıyor acil. Klavye bilgisayara takıldımı o girişteki beyaz ışıklar hatasız yanıyor hepsinde. Genişletmek için tıkla... Renk modunu değiştirin.
kyrcdk Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: Renk modunu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle de olmuyor RGB donmuş halde.Çözümü FN+ESC tuşlarına basılı tutarak klavyeyi resetliyoruz düzeliyor. Teşekkürler
Monarch Leviathan dedi: Renk modunu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle de olmuyor RGB donmuş halde.Çözümü FN+ESC tuşlarına basılı tutarak klavyeyi resetliyoruz düzeliyor. Teşekkürler