Vooka Trol klavyenin tepkime hızı nasıl?

Bütçe
1000

swarzux

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, VOOKA bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Tepkime hızı nasıl klavye güzel mi? Bilen biri yazarsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu tarz klavyelerin switchleri 2-3 aya bozuluyor ya da basmamaya başlıyor, Temu'da Aula F75 marka klavye var onu öneririm şu an stoku yok ancak gelince almanızı öneririm. Teknik özellikleri; yeşil switch, şarjlı ve kablosuz olması ve en büyük avantajı 900 TL fiyat bandındaki en iyi klavye olması. Eş değer klavyeler 2-3K civarı. Ben aldım siz almayın pişman olmayın.

(Düzenleme; bu klavyeler derken şundan bahsediyorum trendyolda vs. 700 800 TL bandında bu klavyeler kaliteli görünüyor ancak kalitesi gerçekten kötü.)

Siz bunumu aldınız?

Ne zaman gelecek herhangi bir bilgi yok bir daha gelmeme ihtimali olabilir.

Hocam 2-3 haftadır stoku sürekli yenileniyor. 3-4 gün bekleyin bence illaki gelir. Gelmezsede yapacak bir şey yok. Ona göre öneri yaparım.

Dierya öneriorlar o nasıl.

Hocam bilemiyorum. emin olmamakla birlikte şunu söyleyeyim, aynı fiyat bandındaki klavyelerin kalitesi düşük oluyor genelde. Ama dediğim gibi söylediğiniz marka hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…