Vooka Trol Red Switch klavye nasıldır?

Nasıl klavye alınır mı? Beyaz setup kuracağım için alacağım.

Kanka bence çok büyük bir bütçen yoksa hiç düşünmeden alınır ben şu an memunum sadece biraz kombinasyonlarda sıkıntı yaşıyorum onlarında öğreniyorum zaten.

Kanka bence çok büyük bir bütçen yoksa hiç düşünmeden alınır ben şu an memunum sadece biraz kombinasyonlarda sıkıntı yaşıyorum onlarında öğreniyorum zaten.

İleride tuşlarda basmama, takılma, çift tıklama yapar diye düşünüyorum bilemedim alsam mı?

İleride tuşlarda basmama, takılma, çift tıklama yapar diye düşünüyorum bilemedim alsam mı?

O kadar bilmiyorum bende yeni aldım birkaç ay sonra anlaşılır o eger öyle bir şey olursa buraya yazarım yine zaten.

O kadar bilmiyorum bende yeni aldım birkaç ay sonra anlaşılır o eger öyle bir şey olursa buraya yazarım yine zaten.

Tamamdır hocam sizden ricam 1 ay sonra görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız acelem yok zaten.

Dostum ayni ürünü ayni linkten aldim ancak driver bulamadim o renkleri ayarladigin programın linkini atar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…