Vooka Trol Red Switch klavye nasıldır?

Dostum ayni ürünü ayni linkten aldim ancak driver bulamadim o renkleri ayarladigin programın linkini atar misin?

Buradan indirdim ben kanka.

Buradan indirdim ben kanka.

Dostum cevaplarsan sevinirim klavyeden memnun musun sıkıntı çıkarıyor mu, ben normalde aldım ama daha önceden iade edilmiş bozuk bir ürün gönderdiler hatta içinde önceki sahibinin bozuk olduğunu yazdığı kağıt vardı. Klavye iyi diyorlar satıcıda sıkıntı var, klavye iyi mi eğer memnunsan tekrar sipariş edeceğim.

Dostum 16.11.2023'te almışım klavyeyi o zamandan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım almanı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• klavye.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 129
2 ay kullanmışsın, birkaç ay sonra basmama ya da tutukluk gibi sorunlar muhtemel.

Kardeşim at link tutukluluk yapmayacak uzun götürecek t 60 klavye 600 TL bandında daha iyisi var mı?

2 ay kullanmışsın, birkaç ay sonra basmama ya da tutukluk gibi sorunlar muhtemel.

Dostum benim bütçem buna uygundu aldım ve şu an sorun yaşamıyorum belki ilerleyen zamanlarda sorun yaşayabilirim bilmiyorum ilk kez böyle bir şey aldım ve deniyorum şu anlık sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…