altancalisir Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #61 cankrbs dedi: Hocam klavyede bir sorun çıkmadı değil mi basmama takılı kalma vs. Genişletmek için tıkla... Yok dostum daha öyle bir sorun yaşamadım.
cankrbs dedi: Hocam klavyede bir sorun çıkmadı değil mi basmama takılı kalma vs. Genişletmek için tıkla... Yok dostum daha öyle bir sorun yaşamadım.
D deneux Femtopat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #62 JoKER_06 dedi: Sebep hocam? Alalı 7 ay oldu bir tane sorunu olmadı henüz Genişletmek için tıkla... RGB yazıp Rainbow gonderiyorlar hocam
JoKER_06 dedi: Sebep hocam? Alalı 7 ay oldu bir tane sorunu olmadı henüz Genişletmek için tıkla... RGB yazıp Rainbow gonderiyorlar hocam
JoKER_06 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 215 29 Ocak 2024 #63 deneux dedi: RGB yazıp Rainbow gonderiyorlar hocam Genişletmek için tıkla... Yorumlara bakmak gibi bir çılgınlık yaparak rainbow olduğunu görebilirsiniz
deneux dedi: RGB yazıp Rainbow gonderiyorlar hocam Genişletmek için tıkla... Yorumlara bakmak gibi bir çılgınlık yaparak rainbow olduğunu görebilirsiniz
altancalisir Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #64 deneux dedi: RGB yazıp Rainbow gonderiyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Bana RGB geldi kanka eğer öyle bir sorun olursa iade oluştur bence.
deneux dedi: RGB yazıp Rainbow gonderiyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Bana RGB geldi kanka eğer öyle bir sorun olursa iade oluştur bence.
7 716957 Picopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 163 18 Şubat 2024 #65 longwayy dedi: Boyle ne oldugu belli olmayan urunlere bulasmayin. Butceyi biraz arttirip Dierya DK61SE almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da bilinmeyen marka. JoKER_06 dedi: Bu linkteki nasıldır Genişletmek için tıkla... Trendyoldada aynısı bulunuyor.
longwayy dedi: Boyle ne oldugu belli olmayan urunlere bulasmayin. Butceyi biraz arttirip Dierya DK61SE almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da bilinmeyen marka. JoKER_06 dedi: Bu linkteki nasıldır Genişletmek için tıkla... Trendyoldada aynısı bulunuyor.
T Tibet0 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #66 altancalisir dedi: Yok dostum daha öyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hala iyi çalışıyor mu
altancalisir dedi: Yok dostum daha öyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hala iyi çalışıyor mu
altancalisir Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #67 Tibet0 dedi: Hala iyi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok ilk aldığım gibi.
Tibet0 dedi: Hala iyi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok ilk aldığım gibi.
T Tibet0 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #68 altancalisir dedi: Çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok ilk aldığım gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çok dalga geçti soğudum klavyeden onun yerine reddragon K617 aldım cevap için saol
altancalisir dedi: Çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok ilk aldığım gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çok dalga geçti soğudum klavyeden onun yerine reddragon K617 aldım cevap için saol
altancalisir Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #69 Tibet0 dedi: Arkadaşlar çok dalga geçti soğudum klavyeden onun yerine Redragon K617 aldım cevap için sağ ol. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın kral senin adına sevindim hayırlı olsun.
Tibet0 dedi: Arkadaşlar çok dalga geçti soğudum klavyeden onun yerine Redragon K617 aldım cevap için sağ ol. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın kral senin adına sevindim hayırlı olsun.
Alpistan09 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #70 altancalisir dedi: İyi yapmışsın kral senin adına sevindim hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Reis klavye hala iyi mi? İyiyse bende alacağım.
altancalisir dedi: İyi yapmışsın kral senin adına sevindim hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Reis klavye hala iyi mi? İyiyse bende alacağım.