0 0_0emre Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:57 #1 VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Driverini bulamıyorum bilen var mı? buldum Son düzenleme: Perşembe 14:19
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Driverini bulamıyorum bilen var mı? buldum
wtx Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri PS5 PRO Cinsiyet Erkek Perşembe 14:19 #2 Piyasada ZiyouLang diye geçiyor şu siteden indirebilirsin en aşağıda mevcut; Driver Artı 0 Eksi
KS KS 0 0_0emre Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:49 #3 wtx dedi: Piyasada ziyoulang diye geçiyor şu siteden indirebilirsin en aşağıda mevcut; Driver Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor. Artı 0 Eksi
wtx dedi: Piyasada ziyoulang diye geçiyor şu siteden indirebilirsin en aşağıda mevcut; Driver Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor.
wtx Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri PS5 PRO Cinsiyet Erkek Perşembe 14:50 #4 0_0emre dedi: Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem
KS KS 0 0_0emre Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:08 #5 wtx dedi: Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem Genişletmek için tıkla... Kim kazanırsa Artı 0 Eksi
wtx dedi: Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem Genişletmek için tıkla... Kim kazanırsa