0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Led Usb Type-c Kablosu Beyaz LCD - Fiyatı, Yorumları VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Led Usb Type-c Kablosu Beyaz LCD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Driverini bulamıyorum bilen var mı? buldum Son düzenleme: 2 Ekim 2025
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Led Usb Type-c Kablosu Beyaz LCD - Fiyatı, Yorumları VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Led Usb Type-c Kablosu Beyaz LCD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Driverini bulamıyorum bilen var mı? buldum
xd xd Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD / Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 Piyasada ZiyouLang diye geçiyor şu siteden indirebilirsin en aşağıda mevcut; Driver Artı 0 Eksi
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 xd xd dedi: Piyasada ziyoulang diye geçiyor şu siteden indirebilirsin en aşağıda mevcut; Driver Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor. Artı 0 Eksi
xd xd dedi: Piyasada ziyoulang diye geçiyor şu siteden indirebilirsin en aşağıda mevcut; Driver Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor.
xd xd Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD / Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #4 0_0emre dedi: Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: Teşekkürler yani garip kullanım kılavunda V60 yazıyor bu yüzden bayağı zor buldum T60 driverle çalışıyormuş ve verdikleri QR çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #5 xd xd dedi: Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem Genişletmek için tıkla... Kim kazanırsa Artı 0 Eksi
xd xd dedi: Genelde bir yerde üretiliyor sonra dağıtım yapılıyor herkes kendi markasının logosunu basıyor öyle garip bir sistem Genişletmek için tıkla... Kim kazanırsa