Voopo Argus Pro Coil nasıl kullanılır?

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
Merhaba kullandığım Argus Pro cihazında DL Pod mevcut ben direktman ciğere çekim yapmak istemediğimden MTL Pod alacağım bunun yanı sıra MTL Pod için DL coil takabiliyor muyum? Yoksa MTL Pod için hangi coil uygunsa onun için ekstra uygun coil mi almam gerekiyor?

Şimdi şöyle benim maksadım DL çekimdi zaten o amaçla aldım biraz zevk değişikliği yapmayı planlıyordum hani direkt ben ciğere çekiyorum nikontinsiz likit kullanıyorum böyle boğazımda bir gıcık tutturuyor direkt ciğere indirdiğim için üflerken su gibi oluyor öksürük tutturuyor boğazımda kalıyor bir kaç saat içinde bağdemciğimin o tarafa çıkıyor boğazımı sıkarak hafif öksürüklerle o sıvıyı giderebiliyorum, MTL Pod kullanma isteme sebebimse ağzımdan alıp burundan vermek maksadım bu yani öyle diyeyim size

DL çekim çok daha iyi. Bu cihazlarda MTL düzgün olmuyor, DL çekimden devam edin. Hangi likiti kullanıyorsunuz? Bende likit arıyorum da.

Ekstra da sorayım bu bahsettiğim sıvı anlamışsınızdır demek istediğimi vücudumda olumsuz etkenlere sebebiyet gösterir mi? DL çekim olduğunu bildiğimden rahat akciğere inmesi bakımından nikotinsiz likit kullanıyorum

DL çekim çok daha iyi. Bu cihazlarda MTL düzgün olmuyor, DL çekimden devam edin. Hangi likiti kullanıyorsunuz? Bende likit arıyorum da.
Ben VOZOL 12.000'den Grape İce likitine alıştım Tasty Asap Grape Likit 60ml | Elektro Buhar / En Uygun Fiyat bu likiti kullanmaktayım şu anda çok ağır değil orta derecede kıvamında meyve üzüm tadı geliyor

@Furkan Borak

Son düzenleme:
Nikotinsiz kullanmanız iyi. Ben 3 mg nikotin kullanıyorum. Yani tabii ki de uzman biri olmadığım için sağlıklı sağlıksız bir şey diyemem, ama sigaradan çok daha zararsız, bence büyük bir sağlık sorunu sebebiyeti değil, gayet keyifli.

Likit önerisi isterseniz konu açıp beni etiketleyebilirsiniz, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…