SilverTR1 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Vorcom tabletime Custom ROM atmak istiyorum fakat sitelerden hiçbirini bulamadım.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 8 Ekim 2023 #2 SilverTR1 dedi: Vorcom tabletime Custom ROM atmak istiyorum fakat sitelerden hiçbirini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Markayı ilk defa duydum. ROM yapılmış mıdır bilmiyorum.
SilverTR1 dedi: Vorcom tabletime Custom ROM atmak istiyorum fakat sitelerden hiçbirini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Markayı ilk defa duydum. ROM yapılmış mıdır bilmiyorum.
SilverTR1 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Aslında custom rom şart değil ama gene de tabletime twrp ve root kurmak istiyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.215 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Ekim 2023 #4 SilverTR1 dedi: Aslında Custom ROM şart değil ama gene de tabletime TWRP ve root kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... TWRP imkansız sadece root atabilirsiniz Magisk ile.
SilverTR1 dedi: Aslında Custom ROM şart değil ama gene de tabletime TWRP ve root kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... TWRP imkansız sadece root atabilirsiniz Magisk ile.
SilverTR1 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #5 Magisk benim bile aklıma geldi, ama bi türlü boot.img dosyasını bulamadım. Magisk ile nasıl root atılacağını öğrenmek istiyorum.
Magisk benim bile aklıma geldi, ama bi türlü boot.img dosyasını bulamadım. Magisk ile nasıl root atılacağını öğrenmek istiyorum.
Doğukan_553 Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Bir tane var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir tane var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et