Vortex'de mod kurmaya çalışırken bir anda yandaki Mods kısmı ve Bannerlord yok oldu. İnternette araştırdım ama dünya üzerinde sadece benim başıma geldi galiba.
Unmanaged kısmında yok mu, elle geri ekleyin. Siz geri ekleyince direk aktif mod listeniz de geri gelir, modları aynı isimdeki bir klasöre koyacağından. 2-3 defa olmuştu bana da aynısı.
Öncelikle düzeltme yapayım, elle seçmek için de yine Unmanaged'de gözükmesi gerekiyormuş. Kazara gizlemiş olma ihtimaliniz var mı? Sağ üstü gizli oyunları göster tuşu var, zannetmiyorum da belki sorunu çözer.
İnternette de direk bir çözüm göremedim, son çare modları indirdiğiniz klasörü yedekleyip Vortex'i komple silmeniz olur muhtemelen.
Dosyaları komple silince düzeldi Windows kaldır bölümünden silseniz bile tam silinmiyor manuel olarak birkaç Bayt'lık dosyayı da silmeniz gerekiyor teşekkürler @Çaykaney
Dosyaları komple silince düzeldi Windows kaldır bölümünden silseniz bile tam silinmiyor manuel olarak birkaç Bayt'lık dosyayı da silmeniz gerekiyor teşekkürler @Çaykaney
Rica ederim, Vortex böyle garip yerlerde gıcıklık yapabiliyor, eğer üşenmezseniz Mod Organizer 2'ye şans verin, ona geçtiğimden beri Vortex'i mecbur kalmadıkça kullanmıyorum .