Vozol 10.000 çekim nasıl kullanılmalı?

Rality

Hectopat
1 hafta önce aldım. Kokusu falan azaldı. Ben mi yanlış kullanıyorum? Yapacağım şeyleri söyler misiniz? Örnek şarjı şöyle yap, ters koyma gibi ne yapmalıyım? Daha önce de almıştım aynı sorunu yaşadım. Şimdi yine aldım yine sorun yaşıyorum. Normalde 1 haftada bitecek bir şey değil bence.

30 dakikadan fazla şarj etmıyeceksın cıhazı ısındırmadan ıçıceksın ısındırırsan pamugu yakarsın bu kadar kokusu falan azaldıysa yavas yavas bıtıyordur ıcındekı lıkıt.

1 hafta önce aldım. Kokusu falan azaldı. Ben mi yanlış kullanıyorum? Yapacağım şeyleri söyler misiniz? Örnek şarjı şöyle yap, ters koyma gibi ne yapmalıyım? Daha önce de almıştım aynı sorunu yaşadım. Şimdi yine aldım yine sorun yaşıyorum. Normalde 1 haftada bitecek bir şey değil bence.

Sana bitmişi satıyolardır.

Işığı sönene kadar şarj edebilirsin powerbank veya bilgisayardan şarj et diyenler var prizden şarj sıkıntı oluyor diyenler var fakat ben prizden şarj ediyorum bir sıkıntı görmedim likiti bitince içini açıp doldurabilirsin ayriyetten sakın arkasından uzun süre üfleme arkadaşların vs. yaparsa direkt al ellerinden yakabilirsin aleti başka bir sorun varsa sorabilirsin.

Afrası tafrası yok reis. 1 Haftada bitecek bir şey evet. Çekiyorsun geliyor yani. Bi yatarken çekmemeni tavsiye ederim. Likit doldurcaksanda gerçekten kaliteli ve vg pg oranları uyan bir likit doldurman lazım. Dolduramam diyorsan öyle hiç doldurma adam gibi bir pod al ciğerleri de düşünelim.

Afrası tafrası yok reis. 1 haftada bitecek bir şey evet. Çekiyorsun geliyor yani. Bir yatarken çekmemeni tavsiye ederim. Likit doldurcaksanda gerçekten kaliteli ve vg pg oranları uyan bir likit doldurman lazım. Dolduramam diyorsan öyle hiç doldurma adam gibi bir pod al ciğerleri de düşünelim.

Hocam peki likiti bitince nasıl anlarım yani hiç tat mı gelmeyecek yoksa başka bir şey mi olacak?

Hocam peki likiti bitince nasıl anlarım yani hiç tat mı gelmeyecek yoksa başka bir şey mi olacak?
Tad gelmez,Yanık tadı gelmeye başlar pamuk yavaştan yandığından. O yanık tadı geldiğinde sakın likit falan koyma. Yanmış şeyi geri döndüremezsin ciğerlerinde ciddi hasar olur yanık içme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı