Vozol 10k 45 dakikadır şarjda olmasına rağmen ışığı sönmedi

bartuakbas01

Hectopat
Daha fazla  
Vozol 10k cihazım var. 45 dakikadır şarjda fakat ışığı sönmedi, bilgisayara bağlayıp şarj ediyor. M ondan mı uzun sürüyor anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O cihazlar yavaş şarj oluyor zaten. Anormal bir durum yok.

45 dakika çok aslında max 15-20 dakika gerek. Çekmeyi dene geliyorsa sıkıntı yok.

Hocam benimkininde durduk yere ışığı yanıp sönüyor bilmedim napacağımı,bu patlarmı bilen varmi?

Hocam benimkininde durduk yere ışığı yanıp sönüyor bilmedim napacağımı,bu patlarmı bilen varmi?
Dostum batarya çok küçük saten patlama olayı pufflarda zırva. En fazla dış plastiği yakar ondan da haberiniz olur zaten.

Dostum batarya çok küçük saten patlama olayı pufflarda zırva. En fazla dış plastiği yakar ondan da haberiniz olur zaten.
Hocam anlamadım tam olarak ne dediğinizi. Şuan ışığı yanıyor arada ışık yavaşlayıp yeniden yanıyor. Gecenin bir yarısı patlarmı bu? Biraz korkmaya başladımda çünki

Hocam anlamadım tam olarak ne dediğinizi. Şuan ışığı yanıyor arada ışık yavaşlayıp yeniden yanıyor. Gecenin bir yarısı patlarmı bu? Biraz korkmaya başladımda çünki
Hocam patlamaz merak etmeyin. Patlamaya yetecek kadar güç yok diye biliyorum batarya içinde sadece alev alabilir. İçiniz rahat etmezse dışarı koyun orada dursun.Tabi bu dediklerim orjinal için geçerli çakmanın hiç belli olmaz.

Teşekkür ederim hocam eğer siz dediyseniz korkmam. Yanıma koyup uyuacağım inşallah alev almaz. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…