Vozol 20K Star aroma önerisi

Watermelon ice ve bluerazz ice bu ikisi çok iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Watermelon ıce kendım kullanıyorum hem ferah hem tatlı.

O zaman bluerazz ice veya bluerazz lemon seversin. Diğerleri ya çok ekşi ya yavan ya da aşırı tatlı aromalar genel olarak. Orman meyveleri de denenebilir. Ama diğerlerine pek bulaşma.

Watermelon ice aldım arkadasımın birisi watermelon mango peach aldı diger arkadasımda peach ice aldı güzel tatları.

1 saat sonra alacağım güzel fresh, ice bir aroma önerir misiniz?

Vista da vardı Star da var mı bilmiyorum ama sana şunu diyeyim, tüm aromaları denedim açık ara Lavafire bir numara. Sana çok samimi söylüyorum en iyisi o.

Ne kadar verdiniz.

1200TL.

Vista da vardı Star da var mı bilmiyorum ama sana şunu diyeyim, tüm aromaları denedim açık ara Lavafire bir numara. Sana çok samimi söylüyorum en iyisi o.

Kiwi guava passion fruit bunu da denedin mi arkadasım almayı düsünüyor coğu kisi güzel demis sence nasıl tadı baymaz değil mi 2 gün e ona göre alacak.

1200TL.

Kiwi guava passion fruit bunu da denedin mi arkadasım almayı düsünüyor coğu kisi güzel demis sence nasıl tadı baymaz değil mi 2 gün e ona göre alacak.

Bayar bir süre sonra, ayrıca 1200 TL çok pahalı kazıklamışlar resmen. Bizim burada her dükkan maksimum 800 TL'ye satıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı