swanlyy Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Hocam Vozol'umu şehir dışına götürsem uçağa alırlar mı acaba ve havaalanından geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
Çözüm tobleren 31 Temmuz 2023 Onun kutusunda yazar kaç ML likit olduğu, ben 14 ML. Olarak gördüm. 100ML. Sınırı var yani alırlar.
R rbeat Yoctopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #11 KaKaSSH1 dedi: Hocam acaba yaş kaç benikde uçuşum varda. Genişletmek için tıkla... KaKaSSH1 dedi: Hocam acaba yaş kaç benikde uçuşum varda. Genişletmek için tıkla... Aldılarmi eğer uctuysan. Artı 0 Eksi
KaKaSSH1 dedi: Hocam acaba yaş kaç benikde uçuşum varda. Genişletmek için tıkla... KaKaSSH1 dedi: Hocam acaba yaş kaç benikde uçuşum varda. Genişletmek için tıkla... Aldılarmi eğer uctuysan.
CLUTCHbero Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #12 KaKaSSH1 dedi: Hocam acaba yaş kaç benikde uçuşum varda Genişletmek için tıkla... aldılar mı uçağa ben de çıkıcam şehir dışına ve reşit değilim Artı 0 Eksi
KaKaSSH1 dedi: Hocam acaba yaş kaç benikde uçuşum varda Genişletmek için tıkla... aldılar mı uçağa ben de çıkıcam şehir dışına ve reşit değilim
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #13 CLUTCHbero dedi: Aldılar mı uçağa ben de çıkacağım şehir dışına ve reşit değilim. Genişletmek için tıkla... Son durum? Artı 0 Eksi
CLUTCHbero dedi: Aldılar mı uçağa ben de çıkacağım şehir dışına ve reşit değilim. Genişletmek için tıkla... Son durum?
CLUTCHbero Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #14 ZerveoN dedi: Son durum? Genişletmek için tıkla... İstanbul havalimanından bindim sıkıntı çıkmadı X rayden geçerken çıkarman lazım ama montunun cebine koy da geçir. Artı 0 Eksi
ZerveoN dedi: Son durum? Genişletmek için tıkla... İstanbul havalimanından bindim sıkıntı çıkmadı X rayden geçerken çıkarman lazım ama montunun cebine koy da geçir.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #15 CLUTCHbero dedi: İstanbul havalimanından bindim sıkıntı çıkmadı X rayden geçerken çıkarman lazım ama montunun cebine koy da geçir. Genişletmek için tıkla... Hiç uyarı yaptılar mı ailemle bineceğim bilmiyorlar. Artı 0 Eksi
CLUTCHbero dedi: İstanbul havalimanından bindim sıkıntı çıkmadı X rayden geçerken çıkarman lazım ama montunun cebine koy da geçir. Genişletmek için tıkla... Hiç uyarı yaptılar mı ailemle bineceğim bilmiyorlar.
CLUTCHbero Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #16 ZerveoN dedi: Hiç uyarı yaptılar mı ailemle bineceğim bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Uyarı vs yapmadılar X-ray'den geçerken montun içinde kalsın montu sepete koy sıkıntı çıkmaz belli olmasını istemiyorsan aynı cebe anahtar vs. koy. Artı 0 Eksi
ZerveoN dedi: Hiç uyarı yaptılar mı ailemle bineceğim bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Uyarı vs yapmadılar X-ray'den geçerken montun içinde kalsın montu sepete koy sıkıntı çıkmaz belli olmasını istemiyorsan aynı cebe anahtar vs. koy.