Vozol alınır mı?

Bivssez03

Yoctopat
Daha fazla  
Kısaca Vozol almak mantıklı mı? Bazen 1 paket sigara içiyorum, arkadaşlarla olunca 2 paket oluyor. Ayrıca aroma önerisi için öneri lazım. Aromalar çok mu etkin bu puff için? Önerileriniz ne, nelerden uzak durmalıyım? Biraz şekerli aromalar iyi olur, çok sıkmasın ama. Ayrıca ice olanlar kötü diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca Vozol almak mantıklı mı? Bazen 1 paket sigara içiyorum, arkadaşlarla olunca 2 paket oluyor. Ayrıca aroma önerisi için öneri lazım. Aromalar çok mu etkin bu puff için? Önerileriniz ne, nelerden uzak durmalıyım? Biraz şekerli aromalar iyi olur, çok sıkmasın ama. Ayrıca ice olanlar kötü diyorlar.

Vallahi onu bunu bilmem hocam ama elektronik sigaralarda bayağı zararlı. Ciğerler için, en mantıklısı yavaşça bırakmaya çalışmanız diye öneririm. Onun harici sigaranın zararından korkup elektroniğe başlamak gibi düşünceniz varsa elektronikte bağımlılık yapıyor belki normal sigaradan daha fazla içtiriyor. Zararıda az buz değil öyle bilgilendirmek istedim karar sizin. İyi sosyaller.

Zararlı. Bu özet yeterli, açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum zaten duyuyorsundur zararını. Senin gibi düşünüp aldım kötü bir aroma almama rağmen bağımlı gibi olmuştum zor bıraktım çünkü ne sigara ne nargile onun keyfini vermiyor.

Tütün ürünlerinden uzak durmalısınız hocam direkt özellikle elektronik sigaradan geçenlerde birisinin elektronik sigaradan dolayı ciğeri nagatomo'nunki gibi sönmüş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı