Vozol almak için güvenilir site önerisi

Doğubankta sahte Vozol çok satıyorlar. Alırken sorgulayın mutlaka. Vozol için Vozol Elektronik Sigara, Vozol Puff Çeşitleri, Vozol Fiyat sitesine bakabilirsin. Her aldığımı sorguluyorum daima orijinal geliyor.

Yaklaşık 6-7 puff aldım sorun çıkmadı ama sitede doğrularken dikkat etmek gerek sunucudan mı bilmiyorum ama geç açıldığı için gir çık yaptım o alanda sorgulandı olarak gözükmüş çakma sandım bir süre.

Bende öğrenciyim bayağı kötü oldu. Güvenilir Telegram sitelerini belirtir misiniz?

Telegram'da insanlardan alacaksınız hocam site ya da grup önermem çoğu dolandırıcı oluyor bireyseller daha güvenilir.

Telegramda bir satıcı güvenilirlik için Kimlikteki doğum kısmını istedi attım ve ertesi gün gruptan attı,sonra ben başka hesaptan girdim benle dalga geçmişler baya yok öyle böyle hiç bir şey yazmadım.

Hocam grup adminlerinden almayın kapalı kanallardan almayın alabiliyorsanız elden alın ben elden alıyordum şimdi elektronik sigaraya geçtim 2 adet elektronik sigara da aldım sorun çıkmadı

Aldığınız yeri söyleyin lütfen ya.

Hocam grup adminlerinden almayın kapalı kanallardan almayın alabiliyorsanız elden alın ben elden alıyordum şimdi elektronik sigaraya geçtim 2 adet elektronik sigara da aldım sorun çıkmadı
Esf vape güvenilir mi?

Aldığınız yeri söyleyin lütfen ya.

Esf vape güvenilir mi?

Hocam 5 adet sipariş verdim (3'ü tedarikçi sitelerden 2'si site satıcılarından) xros 3 sipariş ettim orijinal şekilde geldi likit sipariş verdim geldi kartuşlar da geliyor yani güvenilir zaten belirli şartları var satış yaptırmak için.

Siteyi atabilir misiniz?

Benle dalga geçenler o sitedendi.

Ne halleri varsa görsünler engelledim, üstüne başka hesaptan bana yazdılar beni de attılar gruptan diye gruba bir baktım başka hesaptan o kişi benim attığım mesajları atmış dalga geçiyorlar. Teşekkürler ilginiz için.

Hocam esf forumun dışına çıkmayın derim sadece bir öneri. İyi akşamlar.

Hocam esf forumun dışına çıkmayın derim sadece bir öneri. İyi akşamlar.
ESF’den alıyorum,nerden kargoladıklarını sorduğum için,kullanıcı adımla kimlikteki adım farklı olduğu için beni polis sandıklarını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…