fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Vozol ürünleri çok pahalı gelmeye başladı haftada bir tane bitiyor ayda 3 bin lira elektronik sigara vermek istemiyorum. Ama aynı tadı Vozol alternatifi ürünlerde de bulamadım. Sizce ne kullanmalıyım?
Vozol ürünleri çok pahalı gelmeye başladı haftada bir tane bitiyor ayda 3 bin lira elektronik sigara vermek istemiyorum. Ama aynı tadı Vozol alternatifi ürünlerde de bulamadım. Sizce ne kullanmalıyım?
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.098 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2024 #2 Aynı tadı vericek başka ürün yok.
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 ard50500 dedi: Aynı tadı verecek başka ürün yok. Genişletmek için tıkla... Neden üretilmiyor peki? Ya da Türkiye'de mi yok acaba.
ard50500 dedi: Aynı tadı verecek başka ürün yok. Genişletmek için tıkla... Neden üretilmiyor peki? Ya da Türkiye'de mi yok acaba.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.098 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2024 #4 fedoralover dedi: Neden üretilmiyor peki? Ya da Türkiye'de mi yok acaba. Genişletmek için tıkla... Üretilmesine gerek yok yurtdışında pufflar 10-20 dolarlık şeyler o yüzden bir değeri yok insanlar alıyor atıyor.
fedoralover dedi: Neden üretilmiyor peki? Ya da Türkiye'de mi yok acaba. Genişletmek için tıkla... Üretilmesine gerek yok yurtdışında pufflar 10-20 dolarlık şeyler o yüzden bir değeri yok insanlar alıyor atıyor.
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 ard50500 dedi: Üretilmesine gerek yok yurtdışında pufflar 10-20 dolarlık şeyler o yüzden bir değeri yok insanlar alıyor atıyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de 450 liradan daha ucuzunu bulamadım henüz.
ard50500 dedi: Üretilmesine gerek yok yurtdışında pufflar 10-20 dolarlık şeyler o yüzden bir değeri yok insanlar alıyor atıyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de 450 liradan daha ucuzunu bulamadım henüz.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.098 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2024 #6 fedoralover dedi: Türkiye'de 450 liradan daha ucuzunu bulamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Demekki doğru yerlerde bakmıyorsun. Bu fiyatlar bile fazla bana göre daha ucuza rahatça bulunuyor tanıdıkların var ise.
fedoralover dedi: Türkiye'de 450 liradan daha ucuzunu bulamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Demekki doğru yerlerde bakmıyorsun. Bu fiyatlar bile fazla bana göre daha ucuza rahatça bulunuyor tanıdıkların var ise.
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #7 Bunlar ciddi mi? Güvenilir ise beni de tanıştır lütfen. Çok mutlu olurum her ay fazladan 1-2 bin lira vermek istemiyorum. ard50500 dedi: Eki Görüntüle 2229198 Eki Görüntüle 2229199 Eki Görüntüle 2229200 Demekki doğru yerlerde bakmıyorsun. Bu fiyatlar bile fazla bana göre daha ucuza rahatça bulunuyor tanıdıkların var ise. Genişletmek için tıkla... Telegram kanalı ismi vermen sıkıntı oluşturmuyorsa verir misin lütfen? Güvenilir midir? Son düzenleme: 23 Haziran 2024
Bunlar ciddi mi? Güvenilir ise beni de tanıştır lütfen. Çok mutlu olurum her ay fazladan 1-2 bin lira vermek istemiyorum. ard50500 dedi: Eki Görüntüle 2229198 Eki Görüntüle 2229199 Eki Görüntüle 2229200 Demekki doğru yerlerde bakmıyorsun. Bu fiyatlar bile fazla bana göre daha ucuza rahatça bulunuyor tanıdıkların var ise. Genişletmek için tıkla... Telegram kanalı ismi vermen sıkıntı oluşturmuyorsa verir misin lütfen? Güvenilir midir?
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.626 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #8 fedoralover dedi: Bunlar ciddi mi? Güvenilir ise beni de tanıştır lütfen. Çok mutlu olurum her ay fazladan 1-2 bin lira vermek istemiyorum. Telegram kanalı ismi vermen sıkıntı oluşturmuyorsa verir misin lütfen? Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Telegram'da arama kısmına "puff" yaz çıkar gruplar. fedoralover dedi: Neden üretilmiyor peki? Ya da Türkiye'de mi yok acaba. Genişletmek için tıkla... Likitten kaynaklı.
fedoralover dedi: Bunlar ciddi mi? Güvenilir ise beni de tanıştır lütfen. Çok mutlu olurum her ay fazladan 1-2 bin lira vermek istemiyorum. Telegram kanalı ismi vermen sıkıntı oluşturmuyorsa verir misin lütfen? Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Telegram'da arama kısmına "puff" yaz çıkar gruplar. fedoralover dedi: Neden üretilmiyor peki? Ya da Türkiye'de mi yok acaba. Genişletmek için tıkla... Likitten kaynaklı.