birpolarmıikipolarmı
Centipat
Selamlar. Çok aktif şekilde puff içiyorum ve aroma önerisine ihtiyacım var. Vozol strawberry mango almayı düşünüyorum ama emin olamadım. Salticanınkini beğenmiştim ama vozolde nasıl olur bilemedim. Vozolde watermelon ice, juicy peach ice ve cherry peach lemonade bayıldığım aromalar. Strawberry mango da salticadaki favorim. Sevmediklerim de grape ice, blue razz ice, peach ice, mango ice, orange pineapple lyche, strawberry ice cream ve raspberry watermelon, aldım ama hiçbir şekilde içemedim. Cherry cola ve lemon lime da fena değil ama almam. Bu zevke göre bir aroma öneriniz var mı ya da strawberry mango alayım mı? Vozolle saltica aynı aromada ne kadar fark eder bilemedim. Bir de güvenlik konusunda yani patlayıp patlamaması konusunda saltica mı vozol mü önerirsiniz, “vozol güvenilir ama elfbar patlıyor” dediler, saltica hakkında bilgim yok, araştırmadım, vozol kadar da kullanmadım pek tecrübem yok ama bugüne kadar sorun da yaşamadım, yeni modellerinden de hiç içmedim onları hiç bilmiyorum, 12 binlik içtim. Bir de saltica s phone çıkmış baya özellikli bir şey ama bilemedim, güvenliğinden emin olamadım ve daha pahalı. 25 binlik vozoller de çıkmış ama onlarda hiçbir aroma bilmiyorum, öneriniz varsa ona da bakabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Son düzenleme: