Vozol doldurulur mu?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Bende 10000'lik Vozol var kivili. Artık içemiyorum çok az kaldı içinde geliyor ama yani likiti mi bitti ne oluyorsa. Bunu nasıl ve nerede doldurabilirim? (hiç şarj falan etmedim evde buldum vardı da az kalmış) Ürün şundan:

Bazı modelleri penseyle esneterek açılabiliyor. Süngerin olduğu hazneye likit doldurursanız çalışır. Tel ya da sünger yandıysa boşuna uğraşmayın.

Bazı modelleri penseyle esneterek açılabiliyor. Süngerin olduğu hazneye likit doldurursanız çalışır. Tel ya da sünger yandıysa boşuna uğraşmayın.
Hocam ben pek anlamıyorum o işlerden. Kime yaptırabilirim? tütüncüler yapar mı?

Şarj edin, şarjı az olunca az duman veriyor. Şarjında sorun yoksa likit alıp değiştirebilirsiniz ama içini açması biraz zahmetli. İnternette dolum videoları var. Aynı tadı alamazsınız fakat. Tütüncülerin yapcağını sanmıyorum, zaten çoğu likit ya da elektronik sigara satmıyor.

Tütüncüler uğraşmazlar ama kendin biraz uğraşırsan yapabilirsin, internette gerekli videolar mevcut.

Peki nasıl dolduracağım yani likit nasıl alacağım? ne yapmam lazım?

Peki nasıl dolduracağım yani likit nasıl alacağım? Ne yapmam lazım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Likit olarak alacağınız her likit bu cihazlarda düzgün çalışmaz, salt likit almalısınız. Drifer Bar'ın likitleri aroma olarak yakınlar diye biliyorum. Yani cihazın içini açıp sarı büyük süngere bu likit denilen sıvıyı dolduracaksınız. Ama doldururken ortadaki metal borunun içine kürdan sokmanız iyi olur yoksa cihazı bozabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…