Vozol Gear 10000 tekrar doldurulur mu?

Zalyat1914

Decapat
Daha fazla  
Tekrar doldurulur mu aynı tadı verir mi böyle doldura doldura ne kadar gider?

İnternette çeşitli videolar mevcut doldurulduğuna dair, aynı tadı verir mi bilmiyorum.

Tekrar doldurulur mu aynı tadı verir mi böyle doldura doldura ne kadar gider?
6000'lik var hocam, doldura doldura iki aydır kullanıyorum. Salt likit almaya dikkat edin, tadı daha iyi verebilmesi açısından.

6000'lik var hocam, doldura doldura iki aydır kullanıyorum. Salt likit almaya dikkat edin, tadı daha iyi verebilmesi açısından.
Ne kadar hocam doldurması? Bide bir kere dolunca ne kadar gidiyor?

Bide tadı nasıl olur hocam salt likitle? Eskisi gibi olmasa da ne kadar güzel olur?

Son düzenleme:
Ne kadar hocam doldurması? Bide bir kere dolunca ne kadar gidiyor?

Bide tadı nasıl olur hocam salt likitle? Eskisi gibi olmasa da ne kadar güzel olur?
1. Salt likit alırsan eğer temiz bir likiti yüz elli iki yüz lira civarına alabilirsin.
2. Aldığın likite göre olur.

Aynı tadı kesinlikle vermez. Elfliq diye likit var (500₺) orijinal alırsan belki biraz o tadı verebilir ama pufflardaki reflektörleri taklit edecek adam yoktur şu ülkede.

Aynı tadı kesinlikle vermez. Elfliq diye likit var (500₺) orijinal alırsan belki biraz o tadı verebilir ama pufflardaki reflektörleri taklit edecek adam yoktur şu ülkede.
beş yüzlük bir likit alacağına yeni puff alması daha mantıklı olur bence.

Beş yüzlük bir likit alacağına yeni puff alması daha mantıklı olur bence.

Beş yüzlük likit ile 1 tane değil sayısız puff doldurulur. Ama bu yönden bakarsak elektronik sigara alması en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…