Vozol Gear Power 20k vs Star 20k

Waybz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, üniversitede molalarda zaman geçsin diye puff almak istiyorum. Daha önce Vozol star 10k kullanmıştım bırakma evresinde, bana 1 ay gitmişti neredeyse. Şimdi ise Vozol Gear 20000 ya da star 20000 arasında kaldım. Ikisinin de Power ve eco modları var hangisini almalıyım hangisi daha uzun dayanır bilmiyorum. Bilgisi olan hangisinin daha uzun dayandığını söylesin çok müteşekkir olurum.

Aşırı yüklenmem ara sıra çok sert asılırım zevkli oluyor diye, 3-5 dakika aralıklarla içerim. Ona göre söylerseniz sevinirim, bu şekilde yaparak 10000 modeli 25-30 gün götürdüm.

Gear 20k daha iyi diye düşünüyorum ayrıca eco modda içtiğinizde çok uzun gider Power mod biraz hızlı bitiriyor fakat tabii 1 çekimde ne kadar uzun ve güçlü çektiğinizede bağlı.

Gear 20k daha iyi diye düşünüyorum ayrıca eco modda içtiğinizde çok uzun gider Power mod biraz hızlı bitiriyor fakat tabii 1 çekimde ne kadar uzun ve güçlü çektiğinizede bağlı.

Dediğim gibi, 3-5 dakika aralıklar ve 1.5 saniyeyi geçmeyen normal çekim yapıyorum. 10K'nın bana gittiği 1 ay ise 20k 2 ay kadar sürer mi sizce?

Dediğim gibi, 3-5 dakika aralıklar ve 1.5 saniyeyi geçmeyen normal çekim yapıyorum. 10K'nın bana gittiği 1 ay ise 20k 2 ay kadar sürer mi sizce?

10k 1 ay gidiyorsa 20knın 2 ay gideceğini sanmam bence daha kısa gider zaten pufflar tam anlamda çekim sayısı sağlayamıyor. 1.5 ay gider bence 2yede yaklaşabilir emin olamadım.

10 binlik 1 ay gittiyse 20 binlik 2 ay gitmez ama 2 aya yakın gider. Vista modelinden şikayetçi olan çok var bence tercih etmeyin. Önceden Gear 10 bin kullanmıştım şu anda star 20 bin kullanıyorum bence Gear 10 bin daha iyiydi bunda her çekişte ateş animasyonu çıkıyor ve boşa şarj götürüyor. Arada çekmeme rağmen buhar vermiyor mod değiştirince düzeliyor. Malzeme kalitesi olarak, aromanın ağızda kalıcılığı olarak Gear 10 bin daha iyiydi ve böyle sorunları yoktu. Haftaya Gear 20 bin almayı düşünüyorum o zamana kadar almazsanız size hangisini tercih etmeniz gerekeceğini önerebilirim.

10 binlik 1 ay gittiyse 20 binlik 2 ay gitmez ama 2 aya yakın gider. Vista modelinden şikayetçi olan çok var bence tercih etmeyin. Önceden Gear 10 bin kullanmıştım şu anda star 20 bin kullanıyorum bence Gear 10 bin daha iyiydi bunda her çekişte ateş animasyonu çıkıyor ve boşa şarj götürüyor. Arada çekmeme rağmen buhar vermiyor mod değiştirince düzeliyor. Malzeme kalitesi olarak, aromanın ağızda kalıcılığı olarak Gear 10 bin daha iyiydi ve böyle sorunları yoktu. Haftaya Gear 20 bin almayı düşünüyorum o zamana kadar almazsanız size hangisini tercih etmeniz gerekeceğini önerebilirim.

Çok memnun olurum, daha bekleyebilirim şu anlık. Hangi aromayı aldığınızı, beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız iyi olur hemfikir oluşur kafamda aroma açısından.

Merhaba hocam cevap koca bir hayır. Ürünlerin kaç çekim olduğu tamamen aldatmacadan ibaret. 10k olan Vozol'larda 20 ML likit varken 20k olan Vozol'larda sadece 24 ML yani fazladan 4 ML likit var. Kutusunun üstünden sizde görüp test edebilirsiniz.

Şu an aralarında en iyi olan bence Vozol Star 20K bende Gear Power Vista 20000 var şu anda Vozol star 20K diğerlerine göre aroması daha farklı daha çok beğendim ayrıca hiçbiri uzun gitmiyor 1ay zorlarsan gider üzerlerinde yazan puff sayısı gerçekle alakasız

Son düzenleme:
Çok memnun olurum, daha bekleyebilirim şu anlık. Hangi aromayı aldığınızı, beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız iyi olur hemfikir oluşur kafamda aroma açısından.

Bugün servisteki arkadaşımda gördüm Gear 20 bini, alalı 1 hafta oldu %20 likit kalmış. Dediğim gibi ya bu 20 bin serisi sıkıntılı ya da sahte ürün aldı. Ben hep Power modunda kullandım alalı 3 hafta oldu ve günde ortalama 100 çekim yaptım. Benimkinin likiti %80 şu anda. Sahibinden'de pg ile satanlar var ben o şekilde aldım hem daha ucuz hem güvenilir.

Ben öncekini peach mango smootie almıştım, şimdikini blueberry strorm aldım. Bence önceki daha güzeldi tat olarak ama bu da ferahlatıcılık ve tatlılık olarak güzel. Başka denersem yazarım yine.

Son düzenleme:
Bugün servisteki arkadaşımda gördüm Gear 20 bini, alalı 1 hafta oldu %20 likit kalmış. Dediğim gibi ya bu 20 bin serisi sıkıntılı ya da sahte ürün aldı. Ben hep Power modunda kullandım alalı 3 hafta oldu ve günde ortalama 100 çekim yaptım. Benimkinin likiti %80 şu anda. Sahibinden'de pg ile satanlar var ben o şekilde aldım hem daha ucuz hem güvenilir.

Ben öncekini peach mango smootie almıştım, şimdikini blueberry strorm aldım. Bence önceki daha güzeldi tat olarak ama bu da ferahlatıcılık ve tatlılık olarak güzel. Başka denersem yazarım yine.

Harikasın hocam verdiğin bilgiler çok aydınlatıcılar, dediğin gibi başka denersen veya tanıdıktan vesaire görürsen güncelleme yaparsın zahmet olmazsa, çok yararlı olur.

Merhaba hocam cevap koca bir hayır. Ürünlerin kaç çekim olduğu tamamen aldatmacadan ibaret. 10k olan Vozol'larda 20 ML likit varken 20k olan Vozol'larda sadece 24 ML yani fazladan 4 ML likit var. Kutusunun üstünden sizde görüp test edebilirsiniz.

O da doğru hocam, likitin mililitresine de bakmak gerekiyor. Hatırlattığın için teşekkürler.

Şu an aralarında en iyi olan bence Vozol star 20k bende Gear Power Vista 20000 var şu anda Vozol star 20k diğerlerine göre aroması daha farklı daha çok beğendim ayrıca hiçbiri uzun gitmiyor 1ay zorlarsan gider üzerlerinde yazan puff sayısı gerçekle alakasız.

Doğrudur hocam, zaten en sağlam ve uzun süreli giden star 10k diye biliyorum aynı şekilde 20'si de aroma ve uzun kullanım açısından çok iyidir. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı