Vozol likit nerede bulunur?

Hera092

Decapat
Daha fazla  
Bugün, ucuza bit pazarından Vozol aldım 100 TL'ye fakat likiti bir tık acı tad veriyor. Nereden likit bulabilirim buna?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün, ucuza bit pazarından Vozol aldım 100 TL'ye fakat likiti bir tık acı tad veriyor. Nereden likit bulabilirim buna?

Vozolun kendi likiti yok. Üstünde vozol yazan likit tamamen merdiven altı üretim likitler.
Ya kendi likitini kendin yaparsın yada güvenilir likit sitelerinden alırsın içeriği vs belli olan. Bulls olur vega olur jvaper olur bir sürü likit firması var piyasada bilinen. Esf de bir çok yorumu olan,kullanıcısı olan.

Ayrıca kullan at bir cihazı 2. el alıyorsun üstüne likit doldurmaya çalışıyorsun girme böyle işlere paran yoksa kullanma.

Yakmış olabilirsiniz yine de, ihtimali var. Likit göstergesi ne durumda? Likit yüzdesi kaç?

Likit göstergesi yazılımlı büyük ihtimal 100 yazıyor aldığımdan beri.

Vozol'un kendi likiti yok. Üstünde Vozol yazan likit tamamen merdiven altı üretim likitler.
Ya kendi likitini kendin yaparsın ya da güvenilir likit sitelerinden alırsın içeriği vs belli olan. Bulls olur Vega olur jvaper olur bir sürü likit firması var piyasada bilinen. Esf de birçok yorumu olan, kullanıcısı olan.

Ayrıca kullan at bir cihazı 2. el alıyorsun üstüne likit doldurmaya çalışıyorsun girme böyle işlere paran yoksa kullanma.

Hocam yaktığımı düşünmüyorum test etmek için almıştım daha 2. el almam asla böyle şeyleri.

Hocam yaktığımı düşünmüyorum test etmek için almıştım daha 2. el almam asla böyle şeyleri.
Düşünmüyorum diye bir şey yokki hocam. Acı bir tad alıyorsan yanmıştır. Başka hiç bir açıklaması yok. Likit tadı azalırsa likitin bitmeye yakındır ama acı tad geliyorsa yanıktır coilin içindeki uzun pamuk şeridi.
2. El aldığın için kaç kere dolduruldu, kimler kullandı, Doldururken adam gibi doldurdular mı yoksa sadece coilin etrafına mı damlattılar bilmiyorsun. Coilin etrafına damlattılarsa 100-200 belkide 20-30 çekim sonra yanar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı