Vozol likit önerisi

0xSoufly

Hectopat
Daha fazla  
Vozol almayı düşünüyorum likit yenilebilir olsun 12000 çekim öneri verir misiniz aroma olarak da.

Son düzenleyen: Moderatör:
blue rize ice en sevdiğim puff içmeyi bıraktım ama o aroma hala damağım da ve benim kullandığım 10k lık tı 12k lık olanların likitlerinde nadir de olsa tad değişimi oluyor ve herkesin damak tadı farklı.

Her vozolum likiti değiştirilebiliyomu yani
önerdiğim birşey değil puff lar kullan at içindir 2. likiti doldurmaya gerek duyduğunda büyük ihtimal ile pamuk da yanmıştır yada yanmaya başlamıştır evdeki bir pamuğu çakmak ile yakıp dumanı çekmek ile aynı şekilde sağlığa zararlıdır. Ama evet değiştirilebiliyor

Peki özelliği likit bitince değiştirilebilit olanlar vadmı resimdeki vozolun özelliği kullan at olmaması galiba

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 59
Peki özelliği likit bitince değiştirilebilit olanlar vadmı resimdeki vozolun özelliği kullan at olmaması galiba
Vozolun likiti değişebilir fakat eski tadını almanız imkansıza yakın. Kullandıkları aromanın yüzdesi aşırı fazla ve aynı şekilde aromanın daha hissedilebilir olması için bir hayli efektör kullanıyorlar. Bunlar da ciddi anlamda çeşitli sağlık riskleri barındırıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı