C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 İyi günler dostlar, vozola likit koydum fakat tadını hiç begenmedim, bu likiti nasıl akıtıp yeni likit koyabilirim?
İyi günler dostlar, vozola likit koydum fakat tadını hiç begenmedim, bu likiti nasıl akıtıp yeni likit koyabilirim?
8 898712 Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 115 Çözümler 1 14 Ağustos 2025 #2 İnternette süngerini satıyorlar, modeline göre sıfır sünger al likite bula cihazdaki ile değiştir. Sıvı değil süngerde emildiği için likit akıtamazsın Artı 0 Eksi
İnternette süngerini satıyorlar, modeline göre sıfır sünger al likite bula cihazdaki ile değiştir. Sıvı değil süngerde emildiği için likit akıtamazsın
KS KS C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #3 898712 dedi: İnternette süngerini satıyorlar, modeline göre sıfır sünger al likite bula cihazdaki ile değiştir. Sıvı değil süngerde emildiği için likit akıtamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam maalsef 20k Vista modeli için sünger bulamadım olsa alacaktım bende. Artı 0 Eksi
898712 dedi: İnternette süngerini satıyorlar, modeline göre sıfır sünger al likite bula cihazdaki ile değiştir. Sıvı değil süngerde emildiği için likit akıtamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam maalsef 20k Vista modeli için sünger bulamadım olsa alacaktım bende.