Vozol ne derece zararlı?

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, nefsime hakim olamadım. Gittim Vozol puff aldım. Bu 3. puffum daha önceden 6000, 20000 ve 25000 çekim bitirdim. Orijinal olmadığına eminim. Çünkü maksimum 1 hafta dayandılar. Tabii ki içindeki likit de önemli ne olduğu belirsiz bir şeyler içtim. Bir daha almayacağıma söz verdim kendim için. Sağlık açısından takılıyorum çok. Bıraktım ama iyileşme olur mu? Ciğerlerde su toplama muhabbeti vs. korkuttu beni ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ne olur ne olmaz gene bir uzmana görünmekte fayda var kaçak rakı gibi muhabbetlerde ne olduğunu biliyorsunuzdur bence fazla beklemeden uzmana gidin derim.

Hocam ne olur ne olmaz gene bir uzmana görünmekte fayda var kaçak rakı gibi muhabbetlerde ne olduğunu biliyorsunuzdur bence fazla beklemeden uzmana gidin derim.

Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama tabii bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Mesela nefes alırken sorun yaşamıyorum.

Kendi kendimi iyiyim diye avutuyorum umarım bir sorun çıkmaz

la birşey olmaz korkma ben 4 senedir sigara nargile elektronik sigara ne varsa içiyom zararlı mararlı değil hikaye bunlar inanma sen onlara.!.!

La bir şey olmaz korkma ben 4 senedir sigara nargile elektronik sigara ne varsa içiyorum zararlı mararlı değil hikaye bunlar inanma sen onlara!

Bana da öyle geliyor açıkçası çevremde tütünle haşır neşir olan insanlar var. Bir sorun yok yani.

La bir şey olmaz korkma ben 4 senedir sigara nargile elektronik sigara ne varsa içiyorum zararlı mararlı değil hikaye bunlar inanma sen onlara!

Vozol'un içindeki efektörler dediğiniz şeylerde bulunmuyor. Elektronik sigara veya nargileyi yıllarca içip hiçbir sorunu olmayan çok kişi gördüm, ama Vozol'da tadlandırıcı, soğutu gibi bir sürü kimyasal var ciğerine şeker çekmiş oluyorsun bildiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…