Bu yaz Vozol almak istiyorum, ilk defa başlayacağım, sadece yaz için. Arkadaşlarım içiyordu, kokusu çok iyiydi. Evet, bağımlılık yapıyor ama sadece bu yaz içeceğim, 10.000 çekimlik öneriniz var mı? Pek bir bilgim yok bu konularda. Arkadaşlarım Type-C kullanıyorlardı, şarj durumunu da görebiliyordular ekrandan, bir de karpuzlu bir aroma içiyorlardı. Sizin de öneriniz varsa, model ve fiyat olarak söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
10 bin çekimlikler piyasada kalmadı kalanlarda kötü aroma. Şarjı gözükenler 12 bin ve üstü olanlar. Eğer internetten alırsan ortalama 1000 TL, kaçak olarak satanlardan alırsan 600 civarı. Aroma olarak blue razz ice, blueberry storm, mango peach ice, mixed berries önerebilirim. 20 bin star en uzun gideni, ama buhar ve aroma olarak 25 binlik daha iyi. 40 binliği çıkmış bir de nasıl bilmiyorum ama.
10 bin çekimlikler piyasada kalmadı kalanlarda kötü aroma. Şarjı gözükenler 12 bin ve üstü olanlar. Eğer internetten alırsan ortalama 1000 TL, kaçak olarak satanlardan alırsan 600 civarı. Aroma olarak blue razz ice, blueberry storm, mango peach ice, mixed berries önerebilirim. 20 bin star en uzun gideni, ama buhar ve aroma olarak 25 binlik daha iyi. 40 binliği çıkmış bir de nasıl bilmiyorum ama.
Elf Bar'lar öyle ama Vozol'larda daha az bu sanırım, zaten çakmasını da çinliler üretiyor orijinalini de ayırt edilemiyor o yüzden. Ama kaçak getirenlerinki orijinal oluyor genelde.
Madem bu yazlık diyorsun, bir kerelik takılmalık düşünüyorsun, o zaman sana net birkaç öneri bırakıyorum. Bahsettiğin özellikler ve aroma için en uygun Vozol modelleri. Vozol star 9000.
Vozol Gear 10.000 (yeni model, Star'dan biraz daha modern)
Madem bu yazlık diyorsun, bir kerelik takılmalık düşünüyorsun, o zaman sana net birkaç öneri bırakıyorum. Bahsettiğin özellikler ve aroma için en uygun Vozol modelleri. Vozol star 9000.
Vozol Gear 10.000 (yeni model, Star'dan biraz daha modern)