Vozol Puff Bar nereden alınır?

Daha bilgi sahibi birisi cevaplarsa daha iyi olur.Tek kullandığım gt 40 olduğu için bu kadar rahat yorum yapabildim.Bu aletler hakkında maalesef fikrim yok ama markası iyi.

700TL tekelde. Alınır mı? 1500CIVArına e sigara mı tavsiye edersiniz? Sadece tat ve buhar için alacağım sigara kullanmıyorum. İçmeyin tavsiyesi de istemiyorum.

Dragon fruit banana denedim güzel.
Eğer 700e vozol diyorlarsa kaçın hocam ederi zaten enn fazla 450 o da maksimum rakam.Bir e-sigara bakmanız daha mantıklı olur çubuk şeklinde.

Hocam zaten Türkiye'deki pufflar çakma QR kod okutun orijinal diyorlar. Müşterilerime bende bunu diyorum zaten.

Öneriniz var mı? Site olarak da olur.
Site olarak buharkeyf vardı en son güvenilir alışveriş yaptığım.Fakat elden almak sizin için daha iyi olur.İmkanınız varsa elden alın veya mini nargileler olur taşınabilir bir şey istemiyorsanız alın koyun karpuz çilek aromasını

Arkadaşımın aldığı site burasıydı. Söyleyecektim ama yasak site olduğundan isim veremedim. Zaten siteyi kapatmışlar.

Evet az önce siteleri dolaştım Max 600 TL satıyorlar 700 çok bence.
O bile etmez mekanizmasını gördüyseniz.3 ay kadar önce arkadaşımla 1 puff 2 premium likite 630 vermiştik fazla artmış.

Arkadaşımın aldığı site burasıydı. Söyleyecektim ama yasak site olduğundan isim veremedim. Zaten siteyi kapatmışlar.
Uzun zamandır bakmıyordum hocam bilgim yok mâlesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…