12K larda şuan elimde sadece lemon lime var denediğim onuda sevdim. Başka denemedim 12k larda 12k ile 10k ların aromaları farklı 10klar daha baskın aromaları.
12K larda şuan elimde sadece lemon lime var denediğim onuda sevdim. Başka denemedim 12k larda 12k ile 10k ların aromaları farklı 10klar daha baskın aromaları.
80/20 bir oranda bir likit kullanmanız daha iyi olur. Ben hazır likitlerde Jvaper beğeniyorum başka da denemedim açıkçası kendiniz yapıcaksanız safir kimya ve golden kimya önerebilirim.
80/20 bir oranda bir likit kullanmanız daha iyi olur. Ben hazır likitlerde Jvaper beğeniyorum başka da denemedim açıkçası kendiniz yapacaksanız safir kimya ve golden kimya önerebilirim.
bir kere dolandırıldım fakat internette bu siteden alıyorum Türkiye'nin En Büyük VOZOL Puff Satış Sitesi kapıda ödeme gönderiyorlar orjinal ürün başkasıda dolandırılmasın buradan alabilirsiniz