Vozol Shisha 25k nasıl dolum yapılır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşım bugün bana Vozol Gear shisha 25k blackcurrant ice hediye etti likiti az kalmıs araba sesi falan var cekince, bunu nasıl doldurabilirim? Dijital ekranlı.

Bende de 3 güne bitmişti, youtube de dolum videoları var.
şunu belirteyim vozollarda kimyasal zararı yüksek seviyide olduğu için önerilmiyor ve coil çabuk yanıyor yani 2/3 haftaya yanık kokusu olmaya başlıyor ve daha içilemez hale geliyor.
Ben bu hafta vaporesso xros pod cihaza geçtim kartuşa kaliteli likit doldurup içmeye devam edilebiliyor.
Kartuşu da kullanıma göre 15 gün / ayda bir değiştirmek gerekiyormuş

Ben şuan 0,8 / 1,0 ohm coil ve pamuk değişim kiti arıyorum bilen yardımcı olursa sevinirim.

Hangi aromayı önerirsin fresh

Yeni başladığım için birşey önermem doğru olmaz, denemek için nasty juice cush man mango grape aldım fakat ben de daha fresh nikotini az yada düşük olan birşey arıyorum.

Hocam ne sıklıkla içtiniz? Ben de star 20k serisi ile shisha 25k serisi arasında kaldım. Ama beni 2-3 hafta götürmesini istiyorum shisha çok çabuk mu bitiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…