Vozol star 6000 için aroma önerisi

dgknn010

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende bir tane alacagim da onerileriniz neler? Oncesinde kivili 5000 cekim kullanmistim ancak guzel değildi. Şu an satan arkadasta bunu onerdi sizin onerileriniz nasıl? Onerdigi aroma nasıl?

Reis sorgulayabiliyorsun arkadaki koddan bir de kapali kutu elden alacağım eminim yani.

Kutu üstüne kod basmak kolay iş yapıyoruz. Fiyat olarak ne söyledi o önemli, ben çilekli bir tane kullanıyorum.

Kutu üstüne kod basmak kolay iş yapıyoruz. Fiyat olarak ne söyledi o önemli, ben çilekli bir tane kullanıyorum.
orijinal olduğuna kesin eminim ama öyle söyliyim. fiyat 400 dedi 6000 cekim icin

Eğer istanbuldaysanız şirinevler'de güvenilir bir yer var 10binlik 350-400 arasında.

Şirinevler ekpa fırının sokağında tam isim veremiyorum. Ben çilek smootie içiyordum memnunum.

Hocam bayağı ucuza bulmuşsunuz Fevzi mareşal SK. Nın orası mı? Dükkanın baş harfini verir misiniz geçerken bakayım. Mesaj geldikten sonra kaldırılsın diye raporlayacağım. @Krmdmrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…