Vozol yerine alınabilecek elektronik sigara önerisi

Denices

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben yaklaşık iki hafta önce Vozol denedim ve sigarayı tamamen bıraktım Vozol hoşuma gitti. Ancak Vozol sadece 10 gün dayandı, çabuk bitti. Sürekli yeniden al at yapmak istemiyorum, bana içimi Vozol gibi olan ve tekrar doldurabileceğim cihaz önerir misiniz? Teşekkürler.

Uwel caliburn GK2 alabilirsiniz boğaz vurum bir cihazdır kendisi nikotin ihtiyacını karşılama odaklıdır bol buhar vermez. Ayrıca Vozol'dan aldığınız tadı elektronik sigaradan alamazsınız sebebi de içinde kullanılan likitin yapısında saklı. Puff cihazlar efektörlü likit kullandıkları için çok tatlı gelirler.

Uwell caliburn GK2 için Buraya tıklayınız.

Yanıtınız için teşekkürler, peki bu cihazın kurulumu ve bakımı nasıl oluyor ? Çok bilgi sahibi değilim ama okuduğum kadarıyla elektronik sigaralarda iki haftada bir parçaları değiştirmek, likit yenilemek vs gerekiyor, bu cihazda bu durum nasıl aynı mı acaba?

Bu durum kullanıma bağlıdır coil 2 haftada bir değil yanık tadı geldiği zaman yenilenir likit de içime bağlı azaldıkça doldurulur kartuş ise kırıldığında, çatladığında ve sızdırma yaptığı zaman değiştirilir YouTube üzerinden daha detaylı bilgi sahibi olabilirsin.

Nargile içim için IPX80 önerebilirim aromayı en güzel kendi likitini yaparak yakalayabilirsin.

Hocam IPX80 önermiyorum. Aromayı veremiyor cihaz. Kendi demlediğim likit ile deniyorum ancak yemiyor, hala tatsız bir makine. İllallah ettim cihazdan eskiden 17 tane 510pin atomizerli cihaz kullandım. Gerekli sebeplerden sattım ilk defa uzun süreli pod cihaz kullandım ve illallah ettim.--+- bütçe varsa nargile içim için kesinlikle pod kullanılmamalı pod cihazlar nikotin ihtiyacını karşılamak içindir. Siz zaten yanlış cihaz önermişsiniz IPX80 kartuşu yüzünden sigara içime uygun bir cihaz da değil sebebi ise ağzının geniş, nargileye göre olmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…