Vozol yerine hangi elektronik sigara alımalı?

Arkadaşlar sigara içmiyorum ama Vozol'a bağımlı oldum. Star 20.000 ve 12.000 içtim. 12.000 bittikten sonra salt likit doldurdum ve kafa yapmaya başladı. Elektronik sigara almayı düşünüyorum, benim için önemli olan 2 şey tadı ve dumanı. Bana bunu sağlayacak model nedir? Smok NORD 5'i çok övüyorlar, tadı ve dumanı bol alabilir miyim?

Tat daha çok likitle alakalı. Aslında duman da biraz öyle. Nasıl bir makina aradığına bağlı hocam sigara çekim mi istiyorsun yoksa nargile çekim mi? Vozol aylar önce arkadaşımdan denemiştim ama o hatırladığım kadarıyla sigara çekimliydi. Ama sana önerim DL (nargile çekim) alman. Nord 5 kullanmadım yorum yapamam. Argus Pro 2, Argus Pro, Drag X 2 önerebilirim.

Hocam nasıl bir deneyim yaşadınız, anlatır mısınız?
Nargile çekim için dumanı yoğun oluyor mu? Tadı nasıl geliyor, nikotin oranını karşılıyor mu? Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Hocam nasıl bir deneyim yaşadınız, anlatır mısınız?
Nargile çekim için dumanı yoğun oluyor mu? Tadı nasıl geliyor, nikotin oranını karşılıyor mu? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Hocam ben mtl yani sigara çekim olarak arkadaşımdaki cihazı denemiştim ama pek beğenmemiştim. Kendim dl yani nargile çekim olarak 3 4 cihaz kullandım. Yanlış bilmiyorsam dl çekimlerin dumanı daha yoğun oluyor mtl ye göre. Tat olarak da dl beni daha çok tatmin etmişti. Nikotin olarak mtl lerde genelde salt kullanıyorlar. Onların da nikotin oranı çok yüksek. Sen zaten sigara içmiyormuşsun ihtiyacın yoktur. Senin yerinde olsam dl bir cihaz alıp boğaz vurumu istiyorsan 6mg nikotinli likit kullanırdım. 9a çıkmanı önermem belki rahatsız edebilir seni. Şahsen ben 6dan yukarı çıkmadım hiç şuan 0 kullanıyorum zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı